Vrei să slăbeşti? Iată 5 reguli universal valabile!

Voi începe prin a vă spune că indiferent de greutatea de acum a fiecăruia, viaţa este frumoasă şi trebuie trăită frumos! Tot ce facem însă pentru a ne menţine sănătatea, şi de ce nu, şi silueta, trebuie făcut într-un mod cât mai ingenios posibil pentru a nu afecta semnificativ frumuseţea vieţii noastre!

Pentru că sedentarismul, sănătatea precară şi regimul alimentar dezordonat ne afectează pe toţi mai devreme sau mai târziu, vă voi prezenta azi câteva reguli universal valabile, pe care dacă le urmăm vom putea slăbi şi ne vom menţine într-o formă cât mai bună.

Mese mai dese, dar reduse cantitativ!

Prima regulă se referă chiar la mâncarea propriuzisă şi constă în consumarea unor cantităţi mai mici de alimente cu o frecvenţă mai mare pentru a compensa foamea ce ar putea să apară. Cu alte cuvinte, mai puţin şi mai des, de dimineaţă de la micul dejun şi până seara la cină. Nu va fi un regim şoc, dar va fi un regim constant şi sănătos, prielnic pentru a slăbi fără înfometare şi discomfort.

Fără înfometare şi obsesii!

A doua regulă este legată de modul de gândire. În regim sau dietă ai nevoie de sprijin moral în primul rând din partea ta. Nu vei reuşi dacă vei fi trist, dacă vei fi obsedat de anumite reguli extreme, sau de obiective prea greu de atins.

Înfometarea nu trebuie să se întâmple deloc, deoarece va stresa organismul şi va scădea moralul. Foamea trebuie păcălită cu acele mici gustări, alese special pentru a ne produce plăcerea de a mânca şi a trăi momentul, chiar dacă sunt în cantităţi mici. Vom aştepta cu bucurie următoarea masă, iar şi iar…

Mişcarea e de aur!

A treia regulă constă în efectuarea periodică de exerciţii fizice pentru menţinerea în formă şi pentru a topi constant surplusul de grăsimi. Este regula cea mai grea, însă dacă o veţi urma veţi dubla şi rezultatele.

Ştiu că este greu şi nu se potriveşte multora dintre noi, datorită stilului de viaţă ce ne îngenunchează adesea, însă o foarte bună alternativă a exerciţiilor este însuşi mersul pe jos. Da, banalul mers pe jos ne poate întreţine incredibil dacă îl efectuăm cu regularitate şi pe distanţe cât mai lungi.

Slăbire

Accelerează cu produsele pentru slăbit!

Dacă vă doriţi ca slăbirea să se producă într-un ritm accelerat şi implicit într-un timp cât mai scurt, atunci veţi avea nevoie de ajutoare suplimentare ce constau de regulă în produse naturale pentru slăbit. Consumând aceste pastile de slabit şi siropuri din extracte naturale, veţi intensifica mult procesul de slăbire. De exemplu, produsul natural 2 Slim va acţiona în mod profesional, efectuând în prima etapă detoxifierea organismului şi îmbunătăţirea procesului digestiv, apoi va arde grăsimile subcutanate şi viscerale, pentru ca în final corpul să înceapă să-şi consume propriile rezerve de grăsimi şi să se adapteze noii greutăţi, prevenind astfel reîngrăşarea.

Slăbeşte trăind frumos!

Suplimentar celor de mai sus, slăbirea se poate face încet şi sigur, culmea, trăind frumos minut de minut! Provoacă-te la orice pas să faci ceva util sănătăţii şi siluetei!

Iată de exemplu câteva idei: coboară astăzi cu o staţie mai devreme când revii de la serviciu şi mergi pe jos până acasă, mâine nu lua liftul şi urcă scările pe jos, poimâine fă o curăţenie exemplară fără economie de efort, seara fă o plimbare lungă prin parc, fă oricând în minutele libere exerciţii fizice sau scurte alergări, râzi cu poftă oricând poţi şi chiar dansează câteva minute pe muzica preferată, aşa cum ştii mai bine şi fără nicio reţinere.

Nu uita să bei zilnic lichidele necesare şi rasfaţă-te la finalul fiecărei zile cu un somn odihnitor pentru refacerea energiei fizice şi psihice.Vrei să slăbeşti? Iată 5 reguli universal valabile! publicat: 2016-12-05T08:15:59+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:34+03:00 by România Blog