Renovarea acoperişului cu ţigla metalică Lindab

Renovarea acoperişului

Acoperişul casei dumneavoastră s-a demodat şi necesită lucrări de reparaţie, vopsire sau curăţare? Sau ţigla veche prezintă fisuri care determină apariţia umezelii în casă? Tabla veche a ruginit şi necesită o înlocuire urgentă, astfel încât apariţia infiltraţiilor să nu atragă după sine şi noi cheltuieli de renovare a interioarelor?

Este momentul să înlocuiţi acoperişul vechi cu unul modern, care să schimbe în totalitate atât aspectul casei dumneavoastră, cât şi performanţele acesteia.

Ţigla metalică Lindab

Lindab este cel mai cunoscut producător de ţigla metalică din ţara noastră, produsele furnizorului suedez putând fi achiziţionate şi în România, de foarte mulţi ani.

Ţigla metalică Lindab este soluţia perfectă pentru a înlocui tabla zincată de pe acoperiş, care era folosită de majoritatea proprietarilor cu ani în urmă, deoarece are o serie de avantaje în plus faţă de aceasta.

Avantaje şi beneficii – Ţiglă metalică Lindab

Enumerăm mai jos câteva dintre principalele avantaje şi beneficii pe care vi le oferă ţigla metalică Lindab:

1. Greutate redusă

Având în vedere că ţigla metalică este realizată din oţel, un material uşor de modelat, Lindab produce mai multe modele de acoperişuri metalice, oferind astfel posibilitatea realizării de combinaţii perfecte între arhitectura casei şi acoperiş.

Ţiglele metalice Lindab au o greutate cuprinsă între 4,2 şi 5 kg pe mp şi pot fi folosite atât pentru construcţii civile, cât şi pentru construcţii industriale.

Dacă doreşti să îţi reamenajezi acoperişul casei, te anunţăm că nu mai este nevoie de o consolidare a acestuia datorită greutăţii mici pe care o are acest sistem de învelitoare.

2. Montare uşoară şi rapidă

În funcţie de dimensiunile acoperişului, se va realiza un panotaj de tablă, astfel încât să evitaţi pierderile inutile de materiale. Realizarea unui deviz de materiale şi implicit a ofertei finale de preţ, se realizează tot pe baza măsurătorii acoperişului.

Renovarea acoperişului cu ţigla metalică Lindab

3. Rezistenţă în timp

Faţă de celelalte sisteme de învelitori, ţigla metalică de calitate are o durată de viaţă de aproximativ 50 ani.

Lindab oferă pentru modelele de ţigla metalică cu acoperire de polyester o garanţie de 15 sau 30 ani, în funcţie de tipul de acoperire folosit.

Ţiglele metalice Lindab nu crapă şi nu se sparg, se comportă excelent atât în perioadele de vară cât şi în cele de iarnă, şi previn apariţia muşchilor pe acoperiş.

4. Design modern

Ţigla metalică este disponibilă într-o gamă largă de culori, ceea ce vă oferă posibilitatea să vă creaţi un design al casei modern sau clasic, în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

Recomandări

Cele mai cunoscute modele de ţiglă metalică Lindab cu acoperire de polyester lucios, sunt Nordic 400 şi Skane.

Pentru realizarea unei lucrări deosebite va sfătuim să apelaţi la echipe de profesionişti, evitând în acest fel să aveţi un acoperiş de tiglă metalică montat greşit.


Renovarea acoperişului cu ţigla metalică Lindab publicat: 2022-01-28T07:21:42+03:00, actualizat: 2022-01-28T09:42:22+03:00 by România Blog