Idei de cadouri pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Perioada sărbătorilor de iarnă este o provocare pentru cei mai mulţi dintre noi, în special din cauza necesităţii procurării cadourilor pentru cei dragi. Ne dorim să facem cadouri cât mai potrivite, originale şi care să nu coste foarte mult. Ei bine, fără îndoială, indiferent de ocazia cu care le oferim, cadourile de suflet sunt cele mai apreciate deoarece ele vin la pachet cu o însemnătate aparte. Totuşi, nu toată lumea are idei orginale, iar pentru unii dintre noi alegerea cadourilor potrivite reprezintă o adevărată bătaie de cap. Drept urmare, v-am pregătit o mică listă cu sugestii de cadouri pentru Crăciun pe care le puteţi oferi celor dragi:

Şosete sau pulovere amuzante

Un pulover amuzant cu un imprimeu de Crăciun nu este doar un cadou drăguţ pe care îl putem face de sărbători, ci este un cadou foarte util şi menit să impresioneze. Atât şosetele cu fulgi, cât şi oamenii de zăpadă cu nasul mare sau costumele roşii cu motive de Crăciun se asortează perfect cu costumul de schi sau cu ţinuta de munte. În plus, în faţa şemineului, alături de familie şi de o ceaşcă de ceai vor prinde foarte prinde pufoasele obiecte vestimentare.

Butoni pentru cămaşă

Nu mai ştii cu ce să îţi surprinzi partenerul de viaţă? Ei bine, butonii pentru cămaşă sunt pe gustul bărbaţilor care obişnuiesc să poarte ţinute office. Indiferent dacă alegi o gamă de lux, butoni auriţi sau argintaţi, sau dacă alegi butonii amuzanţi pentru nonconformişti, aceştia vor fi primiţi cu mare entuziasm de către “corporatişti”.

Coşuri cadou pentru angajaţi

A devenit deja o tradiţie ca tot mai multe firme să ofere cosuri cadou de craciun angajaţilor. Costurile nu sunt foarte ridicate iar avantajele fiscale nu sunt de ignorat. Chiar dacă mulţi dintre angajaţi ar prefera banii cash, aceştia vor fi fericiţi şi cu darurile primite. Pentru a păstra tradiţiile vii, mulţi dintre angajatori oferă cadouri traditionale.

Coşuri cadou

Selfie stick

Ţi se pare prea puţin să oferi un selfie stick, sau crezi că nu este ocazia potrivită pentru un astfel de cadou? În niciun caz! Selfie stick-urile fac parte din categoria darurilor utile şi sunt ideale pentru pasionaţii de fotografie, dar şi pentru persoanele foarte active pe site-urile de socializare. Ele nu sunt deloc scumpe şi pot fi foarte distractive nu doar atunci când fotografiezi, ci şi atunci când vrei să îţi filmezi întâlnirile cu prietenii.

Dulciuri

Ştim cu toţii că sărbătorile aduc multe dulciuri, iar aceste daruri ne bucură pe fiecare dintre noi. Cadourile dulci pot fi transformate în veritabile suprize, atunci când sunt deosebite şi sunt oferite cu suflet. Apoi, copiii nu sunt singurii care se bucură de aceste daruri, aşa că, dacă eşti în pană de idei, un coş cadou poate fi o opţiune foarte potrivită. Astfel, nu vei oferi banale dulciuri, ci cadouri dulci în adevăratul sens al cuvântului.

Vouchere

Indiferent dacă vorbim despre o şedinţă foto, un masaj de relaxare, manichiură sau orice altceva, orice serviciu oferit este o opţiune potrivită pentru cadoul de sărbători. Apoi, dacă discutăm despre o femeie, un voucher cadou la care adăugăm un produs cosmetic asigură garanţia bucuriei. În plus, aceste cadouri sunt mai mult decât originale.


Idei de cadouri pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă publicat: 2017-11-17T08:09:23+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:33+03:00 by România Blog