Cea mai ieftină asigurare de călătorie

Vacanţa a venit! Mult aşteptatul concediu este pe cale să ne deconecteze de activitatea stresantă de zi cu zi. Gata! Mult nu mai este, şcolile s-au închis, copiii sunt liberi şi avem… liber la călătorii! Dar să nu uităm un lucru:

Asigurarea de călătorie în străinătate

Totul este frumos, cunoaştem deja din anii precedenţi, însă ceea ce dorim să subliniem prin acest articol, este necesitatea asigurării de călătorie atunci când plecaţi din ţară într-un concediu de câteva zile. Unde se duc sute sau mii de euro în total pe cheltuieli dintre cele mai variate: cazare, masă, transport, îmbrăcăminte, aparatură, gadgeturi etc., se mai pot duce încă 10-20 euro pentru a vă asigura sănătatea şi bagajele.

Asigurare medicală de călătorie (accidente şi boală)

În cazul asigurării de călătorie nu vorbim despre obligativitate, ci despre responsabilitate. Putem merge şi „la noroc” considerând că suntem sănătoşi şi norocoşi şi că „nouă nu ni se poate întâmpla nimic” neprevăzut.

Doar de curând am văzut cum o dislocare de umăr a păgubit turistul român (fără asigurare medicală de călătorie bineînţeles) cu câteva mii de lei, cash împrumutat la faţa locului cu foarte multe griji şi complicaţii!

Asigurare bagaje, repatriere, răspundere civilă

Începând de la 50-60 lei, întreaga familie de 3 membri poate fi la „adăpostul despăgubirilor” prin încheierea unei asigurări de călătorie pentru întreaga durată, ce vă poate scăpa de neplăceri mult mai mari, dacă veţi avea probleme cu sănătatea, pierderea bagajelor, sau altele mult mai grave…

Alegeţi cea mai bună ofertă care vi se potriveşte şi care rezultă din selectarea sumei asigurate şi a nivelului de acoperire al poliţei:
10.000 / 30.000 / 50.000 euro
Accidente şi boală
Asigurare bagaje
Repatriere
Răspundere civilă.

Cea mai ieftină asigurare de călătorie

Asigurarea în România se poate face online, simplu şi rapid, într-un mediu sigur, alegând cea mai potrivită şi ieftină asigurare de călătorie dintr-o listă a celor mai mari companii de asigurare.

Comandă aici, cea mai ieftină Asigurare de călătorie:

Asiguratori: Asirom, Omniasig, Allianz Ţiriac, Groupama, Generali, Euroins, ERGO.

Vă dorim călătorie plăcută, fără evenimente… neplăcute!Cea mai ieftină asigurare de călătorie publicat: 2022-06-21T09:52:05+03:00, actualizat: 2022-06-21T11:42:01+03:00 by România Blog