Cea mai ieftină asigurare de călătorie

Gata! Mult nu mai este, vacanţa vine cu paşi repezi, şcolile se închid, copiii vor fi liberi şi avem… liber la călătorii!

Mult aşteptatul concediu este pe cale să ne deconecteze de activitatea stresantă de zi cu zi. Dar să nu uităm un lucru: Asigurarea de călătorie în străinătate!I. Asigurarea de călătorie în străinătate


Totul este frumos, cunoaştem deja din anii precedenţi, însă ceea ce dorim să subliniem prin acest articol, este necesitatea asigurării de călătorie atunci când plecaţi din ţară într-un concediu de câteva zile.

Unde se duc sute sau mii de euro în total pe cheltuieli dintre cele mai variate: cazare, masă, transport, îmbrăcăminte, aparatură, gadgeturi etc., se mai pot duce încă 10-20 euro pentru a vă asigura sănătatea şi bagajele.1. Asigurare medicală de călătorie (accidente şi boală)

În cazul asigurării de călătorie nu vorbim despre obligativitate, ci despre responsabilitate.

Putem merge şi la noroc considerând că suntem sănătoşi şi norocoşi şi că nouă nu ni se poate întâmpla nimic neprevăzut.

Doar de curând am văzut cum o dislocare de umăr a păgubit turistul român (fără asigurare medicală de călătorie bineînţeles) cu câteva mii de lei, cash împrumutat la faţa locului cu foarte multe griji şi complicaţii!2. Asigurare bagaje, repatriere, răspundere civilă

Începând de la 60/90 lei, întreaga familie de 2/3 persoane poate fi la adăpostul despăgubirilor prin încheierea unei asigurări de călătorie pentru întreaga durată.

Aceasta vă poate scăpa de neplăceri mult mai mari, dacă veţi avea probleme cu sănătatea, pierderea bagajelor, sau altele mult mai grave…

Alegeţi cea mai bună ofertă care vi se potriveşte şi care rezultă din selectarea sumei asigurate şi a nivelului de acoperire al poliţei:

a) 10.000 / 30.000 / 50.000 euro;

b) Accidente şi boală;

c) Asigurare bagaje;

d) Repatriere;

e) Răspundere civilă.II. Comandă aici, cea mai ieftină Asigurare de călătorie


Asigurarea în România se poate face online, simplu şi rapid, într-un mediu sigur, alegând cea mai potrivită şi ieftină asigurare de călătorie dintr-o listă a celor mai mari companii de asigurare.

Asiguratori:

a) Asirom;

b) Omniasig;

c) Allianz Ţiriac;

d) Groupama;

e) Generali;

f) Euroins;

g) Signal Iduna.

Vă dorim călătorie plăcută, fără evenimente… neplăcute!Cea mai ieftină asigurare de călătorie

Cea mai ieftină asigurare de călătorie
Cea mai ieftină asigurare de călătorie publicat: 2024-06-07T08:52:05+03:00, actualizat: 2024-06-07T09:37:53+03:00 by România Blog