Cea mai ieftină asigurare de călătorie

Vacanţa bate la uşă. Mult aşteptatul concediu este pe cale să ne deconecteze de activitatea stresantă de zi cu zi. Gata! Mult nu mai este, şcolile se închid curând, copiii sunt liberi şi avem… liber la munte!

Totul frumos, cunoastem deja din anii precedenţi, însă ceea ce doresc să subliniez prin acest articol, este necesitatea asigurării de călătorie atunci când plecaţi din ţară într-un concediu de câteva zile. Unde se duc sute sau mii de euro în total pe cheltuieli dintre cele mai variate: cazare, masă, transport, îmbrăcăminte, aparatură, gadgeturi etc., se mai pot duce încă 10-20 euro pentru a vă asigura sănătatea şi bagajele.

În cazul asigurării de călătorie nu vorbim despre obligativitate, ci despre responsabilitate. Putem merge şi „la noroc” considerând că suntem sănătoşi şi norocoşi şi că „nouă nu ni se poate întâmpla nimic” neprevăzut.

Numai anul trecut am văzut cum o dislocare de umăr a păgubit turistul (fără asigurare medicală de călătorie bineînţeles) cu peste 1.200 lei!

Cu mai puţin de 50 lei, întreaga familie de 3 membri poate fi la „adăpostul despăgubirilor” prin încheierea unei asigurări de călătorie pt. întreaga durată, ce vă poate scăpa de neplăceri mult mai mari, dacă veţi avea probleme cu sănătatea, pierderea bagajelor, sau altele mult mai grave…

Alegeţi cea mai bună ofertă care vi se potriveşte şi care rezultă din selectarea sumei asigurate şi a nivelului de acoperire:
– 10.000 – 50.000 euro
– accidente şi boală
– repatriere
– asigurare bagaje
– răspundere civilă.

Asigurare-de-calatorie

Asigurarea în România se poate face online, simplu şi rapid, într-un mediu sigur, alegând cea mai potrivită şi ieftină asigurare de călătorie dintr-o listă a celor mai mari companii de asigurare.

Comandă aici, cea mai ieftină Asigurare de călătorie:

Asirom, Omniasig, Allianz Ţiriac, Groupama, Generali, Euroins, City Insurance, Gothaer, ERGO.

Calculator online » Comandă Asigurare de călătorie

Vă dorim călătorie placută, fără evenimente… neplăcute!


Cea mai ieftină asigurare de călătorie publicat: 2017-11-29T17:52:05+00:00, actualizat: 2018-02-01T16:41:06+00:00 by România Blog