Unde şi cum pot învăţa străinii limba română?

Călătoriile, prieteniile, afacerile, toate acestea leagă tot mai strâns oamenii de pe Pământ, indiferent de zona geografică sau continent. Limba vorbită a fost şi va rămâne condiţia de bază pentru o comunicare uşoară şi neproblematică, iar când aceasta va fi utilizată nu doar în trecere ci într-un mod intens sau permanent, atunci ea nu ne va da pace până nu o vom pune bine la punct. Ce facem noi românii pentru a învăţa limbile străine necesare cunoaştem foarte bine, însă este bine să ştim şi ce pot face străinii pentru a învăţa limba noastră română şi chiar să îi ajutăm pe cei interesaţi să o înveţe într-un mod cât mai uşor şi plăcut. Cu ajutorul Şcolii de limbă română pentru străini Rolang School vom afla câteva dintre soluţiile existente în acest scop.

Cursuri online de limba română – Romanian language online courses
Cea mai simplă modalitate pentru a învăţa o limbă străină este cea online, iar străinii pot învăţa şi ei limba română tot prin metoda online. Cursurile romanian online courses se vor desfăşura prin Skype, chat şi email, iar obiectivele principale sunt însuşirea vocabularului limbii române, perfecţionarea gramaticii şi a pronunţiei. Dialogul pe viu este foarte util pentru că, prin exerciţiile online şi conversaţia liberă, greşelile de pronunţie sunt corectate imediat cu explicaţii în timp real. Sesiunile online pot dura de la una la două ore şi se pot desfăşura la orele convenite de comun acord.

Cursuri comune de limba română – Romanian language class courses
Cursurile comune pentru învăţarea limbii române de către străini, pe lângă activităţile de la cursul online ce au în vizor vocabularul, gramatica şi pronunţia, se vor focaliza pe simularea situaţiilor reale ce apar în viaţa românească şi exersarea dialogului cu diverse personaje ce pot fi întâlnite în ţară. Cursurile sunt susţinute de profesori universitari şi se desfăşoară pe mai multe module ce ating toate nivelurile de la începători la avansaţi. La finalizarea cursului studenţii vor fi apţi pentru a vorbi, asculta, citi şi scrie în limba română.

Cursuri individuale de limba română – Romanian language individual courses
În marile oraşe ale României precum Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Iaşi, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara, se pot programa cursuri individuale pentru învăţarea limbii române, cu importante avantaje ce ţin de necesităţi sau comoditate, flexibilitate, personalizarea cursului, programarea de comun acord etc.

Rolang School - Romanian courses

Cine poate învăţa limba română? – Who can learn romanian language?
Vă întrebaţi probabil cine ar dori să înveţe limba română şi pentru ce? Aşa cum spuneam la început, viaţa ne leagă bidirecţional şi nu puţini sunt cei ce doresc sau chiar au nevoie să înveţe limba română. Oamenii de afaceri vor avea un mare avantaj dacă vor cunoaşte cât mai bine limba noastră, personalul angajat în cadrul ambasadelor are nevoie să cunoască limba română, angajaţii din diverse companii şi firme trebuie să cunoască limba pentru a putea interacţiona cu furnizorii sau clienţii locali, studenţii din universităţile române trebuie să înveţe mai întâi limba română pentru a putea urma cursurile dorite, persoanele fizice care au cunoştinţe şi rude pot învăţa limba româna etc. Este bine de ştiut că orice străin, indiferent de vârstă, poate urma cursurile Rolang.ro pentru învăţarea limbii române, la un nivel de începător, ce-i va permite să se descurce destul de bine în România şi printre români, sau la un nivel de avansat, necesar în cazul unor angajări speciale unde limba română trebuie înţeleasă, scrisă şi vorbită la perfecţiune.Unde şi cum pot învăţa străinii limba română? publicat: 2014-09-15T16:55:17+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog