Unde putem găsi grădiniţa sau creşa cea mai potrivită?

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viaţa copiilor şi a părinţilor acestora, în egală măsură! Primele luni parcă zboară, apoi anii trec şi ei, parcă prea uşor, iar viaţa începe cu un prim dram de dificultate în care copiii intră în contact cu persoanele străine, educatorii şi colegii de creşă sau grădiniţă. Uneori începutul socializării este mai uşor, alteori mai greu, depinde de fiecare temperament în parte, dar adaptarea depinde foarte mult şi de locul unde ducem copilul şi de mediul în care-l lăsăm, cu toate aspectele aferente. Ce bine ar fi să ştim dinainte câte un pont despre opţiunile pe care le avem la dispoziţie atunci când alegem creşa sau grădiniţa, nu?

La acest lucru s-au mai gândit şi alţi părinţi care, constatând din propria lor experienţă cât de dificilă este găsirea unui asemenea obiectiv, nu au lăsat lucrurile la fel în urma lor, ci au pus imediat bazele unui portal specializat pentru căutarea celei mai potrivite creşe sau grădiniţe pentru copiii lor. Aşa a luat fiinţă portalul Ambio, un portal cu gradinite si crese foarte complex, ce permite centralizarea după mai multe criterii a tuturor ofertelor disponibile de grădiniţe şi creşe din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Utilitatea se observă imediat ce aţi intrat pe site-ul portalului, www.ambio.ro, unde cu cel mult două click-uri veţi putea consulta oferta disponibilă conform criteriului ales. Criteriile prestabilite vă vor conduce într-o secundă la lista cu grădiniţele sau creşele de stat sau particulare, la cele cu program normal sau prelungit, la cele dintr-un anumit sector al capitalei sau dintr-un anumit cartier sau zonă, la cele cu predare într-o limbă străină sau la cele cu profil sportiv sau artistic. Mai simplu şi rapid nu se poate!

Pe lângă tipul instituţiei, baza legală şi anul înfiinţării, zona şi adresa completă, veţi mai găsi şi alte informaţii precum tipul de program, limba de predare, vârsta admisă a copiilor şi informaţii despre specificul creşei sau grădiniţei. În pagina cu detalii, datele sunt mult mai complete şi includ informaţii despre existenţa bucătăriei proprii, tipul de alimentaţie, activităţile sportive desfăşurate, serviciul de transport, programul şi tarifele practicate.

Ambio-03

Spuneam că ar fi utile acele „ponturi” valoroase şi nu doar informaţii oficiale şi adesea „seci”. Ambio are la acest capitol un mare plus! Aici veţi găsi informaţii foarte utile şi descriptive pentru a vă crea o impresie cât mai apropiată de adevăr, căci doar acolo vă veţi lăsa copilaşul nu pentru o zi, ci pentru multe luni la rând! Citiţi aşadar cu atenţie rubrica Descriere, informaţiile despre cadrele didactice, informaţiile privind sistemul de recompensă-pedeapsă, detaliile ce descriu curtea şi dotările pentru joacă, vacanţele cu atelierele şi cluburile programate. Lăsăm la urmă aspectul financiar, dar analizăm cu interes şi informaţiile de la rubricile tarife, reduceri şi oferte speciale. Greu de crezut că veţi găsi în altă parte atâtea informaţii valoroase grupate într-un singur loc.

Review-urile sunt probabil cele care vor definitiva decizia dumneavoastră în a spune DA sau NU! Această rubrică oferă posibilitatea adevărului de a ieşi la suprafaţă, fie el bun sau rău, despre grădiniţa sau creşa respectivă, un adevăr spus de către părinţii mulţumiţi sau nemulţumiţi …

Ambio-02

Aveţi printre preferinţe mai multe unităţi de acelaşi tip şi nu ştiţi pe care să o alegeţi? Răsfoiţi iar şi iar, înainte şi înapoi pentru compararea repetată a diverselor informaţii? Este momentul să aflaţi o altă funcţie valoroasă a platformei, aceea de comparare. Alegeţi până la 3 unităţi canditate la alegerea dumneavoastră, apoi apăsaţi butonul din dreapta Compară. Veţi vedea într-un tabel comparativ, dintr-o privire, tot ce vă interesează. Filtrarea prin comparaţie vă va conduce în final spre obiectivul căutat, respectiv spre creşa sau grădiniţa cea mai potrivită pentru necesităţile şi pretenţiile dumneavoastră.Unde putem găsi grădiniţa sau creşa cea mai potrivită? publicat: 2015-07-30T08:12:31+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:34+03:00 by România Blog