Un Revelion de 5 stele în Sharm El Sheikh

Doar ce trecu sezonul estival cu distracţia de vară, că ne şi gândim la un alt moment major de evadare din cotidian, Revelionul. Cum un nou prilej de relaxare, plimbări şi petreceri se întrevede spre finalul anului, trebuie să vă refaceţi rapid forţele financiare şi să porniţi din nou la drum, de data aceasta către o destinaţie uluitoare …

Navigând pe site-urile de turism internaţional o destinaţie turistică aparte s-a evidenţiat rapid pentru Revelion: oraşul Sharm El Sheikh din Egipt, ce este situat în cel mai sudic punct al peninsulei Sinai, pe malul Mării Roşii. Pentru amatorii de lux şi de condiţii deosebite de cazare şi distracţie, vom enumera câteva dintre cele mai frumoase hoteluri de 5 stele din Sharm El Sheikh. Cu menţiunea că la aceste hoteluri se poate ajunge de Revelion prin intermediul agenţiei Genius Travel, pe al cărui site trebuie doar să căutaţi simplu revelion Egipt, ne îndreptăm spre Sharm El Sheikh pentru a descoperi câteva hoteluri de vis…

Royal-Grand-Sharm

Royal Grand Sharm este un hotel poziţionat pe malul Mării Roşii lângă un recif de corali uimitor, locul ideal pentru practicarea sporturilor acvatice precum snorkeling sau scuba diving (înot la suprafaţă sau scufundări cu tub de respirat pentru descoperirea faunei, florei şi peisajului submarin).

Hilton-Sharm-Dreams-Resort

Hilton Sharm Dreams Resort oferă vederi superbe atât spre Munţii Sinai cât şi spre Marea Roşie. Are nouă piscine dintre care 4 sunt încălzite, iar pe litoral se pot practica scufundări de tip scuba diving.

Baron-Resort

Baron Resort este un hotel de 5 stele ce îmbină luxul suprem cu stilul exotic în condiţiile unei poziţionări absolut unice. Situat pe marginea unei oaze din sudul Sinaiului, hotelul ne oferă în faţă o plajă mătăsoasă cu nisip alb şi o vedere superbă spre Marea Roşie completată de exotica insulă Tiran, în timp ce în spate la doar câţiva paşi vom putea atinge deşertul ce se întinde mulţi kilometri spre interior …

Hilton-Sharm-Waterfalls-Resort

Hilton Sharm Waterfalls Resort este un hotel de 5 stele situat pe malul mării, cu o superbă vedere panoramică. Dispune de un decor extrem de plăcut, înfrumuseţat de recife de corali şi cascade artificiale. Hotelul este situat la altitudine, coborârea până la plajă făcându-se cu telecabina.

Sharm-Grand-Plaza-Resort

Sharm Grand Plaza Resort este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Sharm El Sheikh.

Sharm-Grand-Plaza-Resort-Spa-2

Dotările excepţionale ale acestui hotel, împreună cu vremea frumoasă din tot timpul anului, fac ca acest hotel să fie în topul preferinţelor atât pentru relaxare cât şi pentru distracţia de zi şi de noapte.

Hyatt-Regency

Hotelul Hyatt Regency este un hotel de lux situat pe malul mării, destinat persoanelor cu gusturi alese şi clienţilor pretenţioşi. Este unul dintre cele mai bune hoteluri VIP din Sharm El Sheikh şi se află în topul celor mai bune 100 de hoteluri din lume !

Grand-Rotana-Beach-Resort-Spa

Un alt hotel de 5 stele deosebit de frumos este Grand Rotana Beach Resort & Spa. Acesta este situat pe malul golfului Shark şi dispune de o plajă privată de 450 de metri, o piscină de tip lagună de mărimea a 3 piscine olimpice şi un decor extraordinar alcătuit din cascade, fântâni arteziene şi o grădină tropicală cu 2000 de palmieri !

Şi lista poate continua …

Aşa-i că v-am dat de gândit unde să petreceţi Revelionul? Noi doar am zis: Egipt, Sharm El Sheikh, 5 stele, Revelion. Acum rămâne doar ca dumneavoastră să decideţi unde …Un Revelion de 5 stele în Sharm El Sheikh publicat: 2014-10-17T07:34:08+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog