Top 7 tendinţe pentru vara anului 2018

Dacă eşti în căutare de inspiraţie pentru a-ţi găsi ţinuta perfectă în această vară, iată câteva idei care pot revoluţiona întreaga ta garderobă. Anul 2018 este înclinat spre exces şi spre street style, vei observa anumite combinaţii de piese vestimentare la care nu te-ai fi gândit vreodată că pot face fuziune.

1. Sacourile în carouri cu umerii căptuşiţi

Moda anilor 90 are încă o influenţă destul de puternică asupra stilurilor, dar sezonul acesta anii 80 îşi spun cuvântul. Sacoul cu umerii căptuşiţi este un must-have din garderoba oricărei femei. Un astfel de sacou poate să facă chiar şi o rochie ieftina de seară să arate ca şi când a fost realizată de cel mai prestigios designer. Un astfel de sacou merge foarte bine şi peste o salopeta de pe maroko.ro.

2. Pantalonii cu benzi laterale

Dungile aplicate nu sunt doar pentru maşini. Trendul de anul acesta sunt dungile laterale de pe pantaloni. Fie că este vorba despre o pereche de pantaloni eleganţi, sau casual, benzile adaugă un plus de rafinament. Tot ce trebuie să faci este să îţi găseşti stilul ideal, indiferent dacă este vorba de pantalonii de tip ţigaretă, drepţi sau chiar blugi.

Moda - Garderoba de vară (buline mari, benzi laterale, dungi late)

3. Bulinele cât mai mari

Bulinele sunt adorate de toată lumea (aproape toată lumea). Ei bine, vara aceasta bulinele capătă dimensiune, şi la propriu şi la figurat. Alege să porţi rochii sau pantaloni cu buline oversized. Vei ieşi cu siguranţă în evidenţă, menţinându-ţi o estetică elegantă.

4. Pantalonii si salopetele din catifea

Excesul şi catifeaua merg mână în mână, deci nu este deloc suprinzător faptul că această ţesătură de lux este în lumina reflectoarelor anul acesta. Alege o culoare ţipătoare atunci când eşti în căutare de pantaloni de catifea, culorile puternice fac ţinuta să fie uimitoare.

5. Costumele

Costumele impun respect, îţi exprimă puterea şi atrag atenţia în acelaşi timp. Poţi încerca costumele cu modele sau în dungi. Nu este neapărat nevoie să porţi costumul complet, ci poţi să porţi separat pantalonii ori sacoul.

6. Dungile îndrăzneţe

Subtilul şi minimalismul au dispărut total din tendinţele de anul acesta. Fii pregătită să îmbrăţişezi stilul îndrăzneţ al hainelor în dungi. Culorile intense şi liniile groase sunt cu adevărat şic. Fie că este vorba despre o rochie sau de pantaloni, dungile aduc acel element lipsă pe care îl căutai pentru garderoba ta.

7. Mânecile bufante

Deşi până acum mânecile bufante nu erau foarte îndrăgite, ei bine, în acest sezon exuberant au reuşit să îşi găsească locul. Datorită formei neobişnuite, acest stil de mânecă atrage atenţia instantaneu.


Top 7 tendinţe pentru vara anului 2018 publicat: 2018-06-20T17:06:21+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:33+03:00 by România Blog