Titirez.ro Imobiliare – Aplicaţie pentru telefon şi tabletă

Căutaţi apartamente, garsoniere, case sau vile de vânzare şi vă doriţi să fiţi informaţi rapid despre noile oferte apărute sau despre modificările de preţ? O soluţie rapidă, comodă şi mai ales oriunde şi oricând la îndemână este oferită de titirez.ro unul dintre cele mai mari portaluri de imobilare din România. Dacă în trecut căutările se limitau a fi efectuate doar de pe un simplu calculator sau netbook, astăzi plaja interfeţelor de căutare s-a extins rapid către noile tablete şi telefoane mobile, cu sistemele de operare specifice. Aplicaţia mobilă Titirez.ro vine acum în sprijinul nostru aducând noi posibilităţi de căutare în domeniul imobiliarelor şi o bună experienţă de utilizare pe telefoane şi tablete.

Aplicaţia mobilă Titirez.ro Imobiliare

Noua interfaţă permite acum vizualizarea rapidă a detaliilor despre imobil, a fotografiilor de înaltă rezoluţie din galeria foto de prezentare a acestuia şi contactarea prin telefon sau email direct a brokerului imobiliar sau a proprietarului care vinde sau închiriază imobilul respectiv. În plus, folosind sistemul GPS (Global Positioning System), aplicaţia mobilă Titirez.ro are marele avantaj de a vă permite descoperirea în mod instantaneu a proprietăţilor de vânzare sau de închiriat aflate chiar în imediata apropiere a locului în care vă aflaţi sau în împrejurimi ceva mai îndepărtate. Economisiţi timpul valoros filtrând căutările după vânzare sau închiriere, după tipul de proprietate, apoi după zonă, preţ, număr de camere, etaj, suprafaţă etc. şi de asemenea puteţi filtra afişarea doar a anunţurilor cu poză sau doar a ofertelor cu preţ redus.

Aplicaţia Titirez.ro Imobiliare

Pe lângă simplitate şi eficienţă, aplicaţia se remarcă şi prin alte calităţi precum posibilitatea de a memora proprietăţile la favorite, posibilitatea de a salva căutările personalizate, setarea alertelor ce vă vor ţine la curent atunci când sunt adăugate noi proprietăţi în zona de interes sau când se modifică preţul proprietăţilor salvate. Aşadar prin crearea unui cont din aplicaţie veţi putea beneficia de toate aceste facilităţi şi veţi fi la curent cu noile oferte, actualizate la minut!

Odată instalată aplicaţia şi setate alertele nu mai rămâne decât să monitorizaţi ofertele şi, de ce nu, să cereţi sfatul familiei şi prietenilor, prin conexiunile imediate oferite tot de această aplicaţie, pe Facebook, Twitter şi Email.

Aplicaţia mobilă Titirez.ro pentru telefon (smartphone) sau tabletă este gratuită şi se poate descărca din App Store » Titirez.ro Imobiliare pentru iOS şi din Google Play » Titirez.ro Imobiliare pentru Android.Titirez.ro Imobiliare – Aplicaţie pentru telefon şi tabletă publicat: 2013-12-26T23:15:59+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:36+03:00 by România Blog