Ştampila rotundă de birou Trodat

Aşa cum firmele vechi cunosc deja, iar cele noi au aflat încă de la înfiinţare, ştampila a fost şi va rămâne un atribut indispensabil al oricărei activităţi de afaceri şi un instrument rapid de autentificare a documentelor emise pe suport de hârtie. Din fericire micuţul obiect nu este deloc scump, se poate realiza uşor şi rapid prin tehnologii extrem de avansate şi, în ciuda utilizării intense din timpul activităţii, s-a dovedit a fi şi foarte fiabil.

Vă aflaţi în căutarea unui magazin online de unde să comandaţi ştampila rotundă de birou Trodat, stampile personalizate pentru firmă, ştampila de birou sau buzunar, stampile rotunde sau dreptunghiulare, ovale ori pătrate?

Stampile-rotunde-si-ovale

Recomandarea zilei merge astăzi către site-ul www.StampileMag.ro ce vine cu oferte atrăgătoare precum: o ştampilă de birou cu diametrul de 3 cm, cu amprentă şi TVA inclus în preţ, transport gratuit, costă 40 lei, o ştampilă de buzunar costă 35 de lei, iar o ştampilă dreptunghiulară porneşte de la 30 de lei. Absolut toate preţurile afişate pe site includ TVA şi nu se percep alte taxe în afară de cele facturate.

Stampile-dreptunghiulare-si-datiere

Centrul de ştampile din Braşov deţine o vastă experienţă în domeniu. De peste 12 ani firma reuşeşte să mulţumească chiar şi cele mai pretenţioase cereri din partea clienţilor atunci când vine vorba despre raportul calitate-preţ. Se livrează oriunde în România prin servicii de curierat într-un interval de 24-48 de ore, însă în cazul în care sunteţi din Braşov ştampila se poate realiza chiar şi în mai puţin de o oră. Interesant, nu? În cazul în care aveţi urgent nevoie de o ştampilă personalizată atunci puteţi apela cu încredere la serviciile lor. Cu siguranţă vă vor servi cu mare plăcere, atât la elaborarea schiţei ştampilei cât şi la confecţionarea acesteia în forma dorită.Ştampila rotundă de birou Trodat publicat: 2015-03-18T17:37:25+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog