Slăbeşte în kilograme sănătos cu Visislim

Rezultatele pierderii în greutate sunt individuale şi variază în funcţie de fiecare persoană în parte. Acestea depind în mod considerabil de sex, vârstă, greutate, înălţime, boli, consumul de medicamente, obiceiuri nesănătoase (fumatul, consumul de alcool, gustări la miezul nopţii etc.), tentative anterioare de pierdere în greutate etc.

Raportul de pierdere în greutate şi numărul de kilograme pierdute timp de 1 lună depinde de înălţimea dumneavoastră şi de greutatea iniţială. Cu cât aveţi de pierdut mai puţine kilograme (sunteţi aproape de aşa numitul indice de masă corporală normal), cu atât mai greu şi mai lent va fi procesul de slăbire. În cazul persoanelor cu greutatea aflată sub indicele de masă corporală normal, procesul de slăbire supune corpul la un tratament care prezintă un risc asupra sănătăţii şi prin urmare acesta va rezista tentativelor de pierdere în greutate. De exemplu: o persoană cu o înălţime medie care are o greutate de 80 kg va pierde 5 kg în aproximativ 1 lună, în timp ce o altă persoană cu aceeaşi înălţime şi o greutate de 60 kg va pierde 5 kg într-o perioadă de 2 ori mai mare.

Bărbaţii şi femeile pierd în greutate într-un ritm diferit datorită diferenţelor de metabolism. Bărbaţii au un metabolism mult mai rapid şi prin urmare pierd în greutate mult mai uşor şi mai repede în comparaţie cu femeile. Cantitatea de calorii necesară pentru o zi diferea de la bărbaţi la femei.

Cu cât se înaintează în vârstă cu atât mai lente devin procesele metabolice, pierderea în greutate fiind un proces din ce în ce mai greu. Pentru femeile care au o vârstă de 45+ (vârsta la care apare pre-menopauza şi menopauza) pot apărea dificultăţi în procesul de pierdere a greutăţii datorită dezechilibrului hormonal a climacteriului care va conduce din nou la luarea în greutate. În cazul în care sunteţi o femeie cu vârstă apropiată acesteia trebuie să fiţi conştientă că pierderea în greutate nu este deloc imposibilă – este doar mai greu de obţinut. Consultaţi un specialist – un ginecolog – pentru a găsi o soluţie problemelor dumneavoastră hormonale.

Dacă suferiţi de diabet zaharat, hiperfuncţie tiroidiană (boala Hashimoto), dereglări hormonale sau alte probleme metabolice atunci aveţi nevoie de un tratament specific. Bolile încetinesc acţiunea produsului Visislim pe care dumneavoastră îl luaţi deoarece acestea modifică metabolismul. În aceste cazuri, vă recomandăm să începeţi o activitate fizică suplimentară zilnică. Consumul anumitor medicamente, cum ar fi insulina, antidepresivele, pilulele contraceptive, medicamente hormonale, corticosteroizi şi unele pilule homeopate de creştere a apetitului contribuie la luarea în greutate din nou. În cazul în care consumaţi anumite substanţe dintre cele menţionate mai sus, ar trebui să combinaţi produsul Visislim pe care îl luaţi cu o activitate fizică suplimentară. Persoanele care se regăsesc în unul sau mai multe cazuri dintre cele enumerate se pot aştepta la pierderi în greutate de 2 până la 3 kg după prima lună. Înainte de a iniţia un proces de reducere a supraponderabilitatii/obezităţii, persoanele care suferă de boli cronice severe şi persoanele cu boli metabolice specifice trebuie să consulte un specialist.

În cazul în care vă hotărâţi să începeţi un program de pierdere în greutate şi să vă lăsaţi de fumat în acelaşi timp, trebuie să fiţi conştienţi de faptul că acest lucru vă va supune corpul la un stres semnificativ. Persoanelor supraponderale fumătoare le este recomandat de cele mai multe ori ca mai întâi să scape de kilogramele în plus, să îşi menţină noua greutate pentru cel puţin 3 luni şi numai după aceasta să renunţe la fumat.

Dacă doriţi să obţineţi ambele rezultate în mod simultan, răbdarea este o virtute pe care va trebui să o deţineţi. În această situaţie, produsul Visislim pe care l-aţi ales trebuie să inhibe apetitul, determinat de lipsa nicotinei, să stopeze procesul de creştere în greutate şi să „ardă” kilogramele acumulate înainte.

Dietele extreme care au la bază un aport redus de calorii (sau chiar zero calorii pe zi) şi care conduc la o scădere rapidă în greutate au un efect yo-yo. Acest lucru se datorează capacităţii corpului uman de a reveni la greutatea normală imediat ce „criza de înfometare” ajunge la final şi vă întoarceţi la modul de a mânca aşa cum obişnuiaţi să o faceţi înainte de a ţine aceasta dietă. Atunci când pierderea în greutate durează o perioadă scurtă de timp, corpul nu este capabil să „memoreze” nouă greutate. Dacă aţi încercat astfel de diete de mai multe ori cu siguranţă aţi observat că fiecare dietă nouă are mai puţin succes şi rezultate mult mai nesatisfăcătoare decât cea precedentă.

Visislim

Alegeţi un program cu un produs Visislim pentru îmbunătăţirea metabolismului şi accelerarea procesului de ardere a grăsimilor (Visislim LINE sau Visislim FITNESS) şi îmbinaţi-l cu o doză de activitate fizică zilnică. În cazul în care aveţi probleme cu apetitul, introduceţi în program Visislim LIGHT. Procesul de pierdere în greutate folosind produsele Visislim nu este unul brusc şi nu necesită limitări severe. Pentru rezultate de lungă durată, folosiţi produsele Visislim pentru cel puţin 3 luni indiferent dacă aţi obţinut greutatea dorită într-o perioadă mai scurtă. Acest lucru va face ca metabolismul corpului dumneavoastră să „memoreze” şi să menţină noua greutate obţinută. Memoria metabolică reprezintă acel moment în care corpul dumneavoastră trebuie să „memoreze” modificările produse în masa corporală şi noile niveluri metabolice.

Slăbeşte în kilograme sănătos cu Visislim publicat: 2014-09-11T15:48:03+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog