Silueta pusă perfect în scenă!

O zi minunată este completată şi de o ţinută lejeră şi confortabilă în care silueta ta să fie pusă în valoare.

Dacă mergi la birou îţi recomandăm să porţi culori deschise şi delicate, culori ce ţi se potrivesc şi care te pun în valoare. Pentru o ţinută reuşită este necesară fusta neagră de lungime medie care poate fi combinată cu orice fel de bluză sau cămaşă şi puteţi obţine ţinute office. La fel de util este şi panatalonul negru care va avantajează dacă aveţi o siluetă înaltă şi subţire.

Cu aceste piese vestimentare, accesorizate şi decorate în tendinţe puteţi crea şi ţinute de seară pentru diferite ocazii festive: aniversări, petreceri în club sau diferite party-uri. Întotdeauna, fetelor purtaţi culori şi modele care vă avantajează. La modă este ceea ce vă vine bine, ţinuta care întoarce priviri.

Din garderoba voastră nu trebuie să lipsescă rochia neagră cambrată pe talie şi care cade lejer pe coapse şi şolduri. Ea poate fi decorată cu centură şi medalion, şi garantat veţi obţine o ţinută şic. Mai ales pe timpul serii, la evenimente, aceasta poate să fie incredibil de sexy şi să te scoată din anonimat. Combinaţiile dintre alb şi negru sunt mereu în vogă.

Optează fără emoţii pentru imprimeuri, cu cât mai mici, cu atât mai bine. Nu uita de dungi, indiferent de culorile lor şi felul în care sunt dispuse. Nu uita nici de imprimeul floral şi nici de cel cu buline. Fiţi creative cu aceste piese şi nu va exista riscul să te întâlneşti pe stradă cu cineva care poartă haine asemănătoare.Silueta pusă perfect în scenă! publicat: 2013-04-10T14:13:16+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:36+03:00 by România Blog