Secretele unei filmări de nuntă profesionale

În căutarea videografului sau a fotografului potrivit pentru nunta dumneavoastră, suntem ferm convinşi că aţi urmărit foarte multe portofolii, pentru a cunoaşte cât mai multe stiluri şi a vă cunoaşte de fapt aşteptările legate de aceştia. În analiza dumneavoastră cu siguranţă aţi remarcat efecte deosebite ce v-au captat atenţia, observând cum că aparatele foto pe care le deţineţi dumneavoastră acasă nu le pot reproduce! De ce oare?

Filmari-nunti-profesionale-HD-1

Dintre multiplele secrete ce stau la baza rezultatelor profesionale obţinute la filmări nunţi vă dezvăluim că printre cele mai importante se află abilităţile de creaţie ale videografului sau fotografului şi dotările tehnice utilizate de aceştia.

Încercând să evităm cât mai mult limbajul tehnic, vă vom împărtăşi din impresiile noastre, în ceea ce priveşte de exemplu, nebuloasa sau neclaritatea fundalului dintr-o imagine. De ce o filmare sau o fotografie profesională nu au întotdeauna fundalul clar? Doar subiecţii sunt clari, iar ceea ce se află în spatele lor … nu! Este un lucru ok? Cu siguranţă da! Pentru că în viziunea noastră, a profesioniştilor, aceste imagini, sunt cele ce captează cel mai mult atenţia şi scot în evidenţă printre altele calitatea serviciului!

Filmari-nunti-profesionale-HD-2

Dotarea cu echipamente de ultima generaţie, pasiunea pentru ceea ce facem şi dorinţa de a oferi clienţilor o calitate net superioară păstrând totodată preţurile cât mai rezonabile, îndeamnă profesioniştii să ţină pasul cu ultima tehnologie în domeniu, achiziţionând camere video capabile de rezoluţii Full HD (1920 x 1080), aparate foto DSLR cu obiective interschimbabile necesare fiecărui tip de fotografie în parte, blitz-uri foarte puternice, parasolare, etc.

În anumite cazuri, luminozitatea spaţiilor unde se filmează este mult sub minimul necesar, de aceea trebuie să fim tot timpul echipaţi cu surse de lumină mobile şi imobile pentru ca imaginea să nu fie compromisă de lipsa luminii. Dotarea suplimentară cu trepiede, monopiede şi tripoduri pentru a facilita imortalizarea imaginilor din unghiuri cât mai complicate şi greu accesibile este foarte importantă.

Filmari-nunti-profesionale-HD-3

Toate aceste aspecte, la care se adaugă pasiunea şi o experienţă de 6 ani în acest domeniu, conduc cu siguranţă la un montaj final deosebit, având garantată astfel o satisfacţie deosebită pentru alegerea făcută.

PRO MEDIA EVENTS
Filmări nunţi HD Ploieşti


Secretele unei filmări de nuntă profesionale publicat: 2013-01-15T10:11:24+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:37+03:00 by România Blog