Rochii de seară BBY – Îndrăzneală, frumuseţe, personalitate

Vom urca azi pe o treaptă superioară din domeniul fashion, în universul minunat al rochiilor de seară. De ce o treaptă superioară? Pentru că evadarea din monotonia vestimentaţiei zilnice conduce spre acest univers, în care se întâmplă doar minuni! Numai cine încearcă va reuşi, succesul îi va aparţine în totalitate, iar obiectivul de a fi privită, admirată şi dorită va fi atins garantat de fiecare dată !

Dar care este secretul reuşitei? În primul rând trebuie să-ţi doreşti şi să duci până la capăt orice îţi pui în minte. Trebuie să vrei şi să faci ceva concret pentru tine pentru că acum este momentul oportun. Silueta, bunul gust şi unicitatea sunt repere de bază în alegerea unei rochii de seara BBY sau a unei rochii de club. Personalitatea fiecărei femei este unică, rochia de ce ar fi altfel? Fiecare rochie trebuie să reliefeze cât mai bine frumuseţea şi personalitatea într-o formă simplă dar sofisticată, iar acest lucru nu poate fi amplificat decât de creatorii de modă talentaţi. Unicitatea nu poate fi menţinută decât prin inovaţii permanente, aşadar dacă eşti unică şi vrei să arăţi asta, atunci doar creatorii de modă te pot ajuta …

Ca o întruchipare a celor de mai sus, am descoperit o echipă tânără, plină de curaj şi entuziasm. Inima mi-a tresărit apoi când am văzut-o pe frumoasa Daniela Crudu ducând spre perfecţiune, în egală măsură, frumuseţea feminină şi a rochiilor. Un super site, o sursă fashion deosebită, BBY! Să nu mă credeţi pe cuvânt, vă invit să vă convingeţi singure de talentul lor creativ.

BBY.ro - Rochii de seară - 1

Creaţiile lor se adresează în special femeilor active şi îndrăzneţe, curajoase şi iubăreţe. Modelele deosebite de rochii de seară, scurte sau lungi, cu spatele gol, cu crăpătură, sau din dantelă, vor completa personalitatea tinerelor femei mondene şi vor pune în evidenţă frumuseţea şi efervescenţa tinereţii, pasiunea sau fericirea momentului.

BBY.ro - Rochii de seară - 2

Asemenea rochii de seară şi rochii de club pot fi purtate în orice ocazii, fie că este vorba de un cocktail sau de un club. La fel de bine se pretează şi cu ocazia unei cine, la prima întâlnire, la piscină, la balul de absolvire etc. În toate aceste ocazii o asemenea ţinută va sublinia liniile corpului scoţând în evidenţă frumuseţea sa. Deviza BBY (be Bold, be Beautiful, be You) te îndeamnă să fii îndrăzneaţă şi frumoasă, adică să fii tu însăţi. Cu asemenea rochii de seară chiar sunt convinsă că nu veţi sta pe gânduri !

© Copyright imagini BBY.ro


Rochii de seară BBY – Îndrăzneală, frumuseţe, personalitate publicat: 2014-03-28T22:42:12+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog