Program de facturare pentru PFA

Orice persoană fizică autorizată (PFA) aflată la început de drum, trebuie să ştie că un rol foarte important în activitatea ei îl va ocupa emiterea facturilor. Este acel moment care ne aduce satisfacţie la sfârşit de lună/proiect/serviciu etc., când emitem factura pentru a încasa banii. Ce nu ştie de la început un PFA, este că deşi pare un process simplu (se scriu nişte informaţii pe o factură şi se predă clientului), în realitate procesul devine mult mai complex pe măsură ce numărul clienţilor creşte (numărul facturilor devine tot mai mare).

Câte facturi aţi primit până acum de la diverse companii, în care nici măcar nu înţelegeţi ce scrie pe ele? Alegeţi să îmbunătăţiţi procesul de facturare şi renunţaţi la facturile tipizate. Alegeţi un program de facturare!

Din acest moment ne gândim la o altă variantă de a gestiona emiterea facturilor, să ne simplificăm munca şi să ne petrecem timpul făcând ceea ce ştim, nu scriind facturi. Programul de facturare QInvoices vine în întâmpinarea fiecărui PFA şi îi oferă un ajutor. Iată câteva din atribuţiile pe care le preia acest program de la PFA-ul dumneavoastră:
– Scrie factura singur, nu mai trebuie să o scrieţi dvs. manual
– Face calculele automat, nu mai trebuie să calculaţi sume şi totaluri
– Salvează factura “la dosar”. Aveţi posibilitatea să o consultaţi oricând, din orice locaţie
– Căutarea unei facturi este mult mai rapidă decât dacă am căuta în facturier
– Emite chitanţa pe baza facturii
– Factura nu se pierde
– Alte facilităţi precum: exportul documentelor, rapoarte de vânzări/încasări, generare registru de casă, gestionare cheltuieli, actualizări gratuite, suport gratuit, dar care nici nu prea mai au aşa mare importanţă, pentru că deja oricum aţi salvat mult timp.

Program de facturare pentru PFA

Programul de facturare QInvoices se poate instala pe oricâte staţii de lucru şi se poate folosi în mod gratuit în limita a 5 documente/lună. Pentru un număr de documente mai mare accesaţi pagina web www.qsolutions.ro.

Facturile tipizate nu mai sunt de multă vreme o soluţie pentru o societate modernă sau chiar pentru un PFA care doreşte să câştige respectul clienţilor. Scrisul de mână, aproape indescifrabil câteodată, nu denotă respect pentru client. Alegeţi ca PFA-ul dumneavoastră să fie diferit de celelalte şi să capete respectul cuvenit.

Descarcă programul de facturare şi convinge-te singur de beneficiile lui. Sute de PFA-uri din România au ales să folosească programul de facturare Qinvoices. Alătură-te şi tu acestora!



Program de facturare pentru PFA publicat: 2016-05-20T17:58:09+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:34+03:00 by România Blog