Păstrează-ți obiceiurile de frumusețe: 3 metode prin care să nu îți neglijezi pielea pe timp de carantină

Dincolo de faptul că multe produse cosmetice din comerț pot conține ingrediente care provoacă alergii, ele au și prețuri piperate, care nu se pliază pe un buget de criză. Știm, poate că nu mai ai la fel de mult avânt în privința obiceiurilor tale de frumusețe, dar nu este cazul să faci rabat de la îngrijire. Ai la dispoziție soluții homemade, numai bune de întrebuințat chiar și pe timp de carantină sau găsești numeroase soluții pentru pielea ta într-un catalog Avon.

Curăță tenul în profunzime

Știi deja cât de importantă este igiena pentru un corp sănătos, iar pielea ta are nevoie din când în când să o ușurezi de celulele moarte și de sebum. Un scrub poate fi ușor de realizat dacă ești o iubitoare a cafelei. Ce ai spune dacă ai păstra zațul și l-ai aplica direct pe față. Masează ușor zona T, cea mai predispusă la apariția punctelor negre și vei obține o curățare profundă a tenului. Dacă totuși nu obișnuiești să îți bei cafeaua de dimineață, încearcă un scrub cu bicarbonat de sodiu. Acest ingredient face minuni când vine vorba de curățarea intensă și micșorarea porilor.

Răsfață-te cu o mască dulce

Mierea este un ingredient minunat pentru sănătate, iar integrarea sa într-o mască pentru față îți va conferi un ten luminos și hidratat. Ai nevoie de mai multă strălucire pentru că ți se pare că pielea ta este ternă? Combină o linguriță de miere cu câteva picături de lămâie și aplică amestecul pe față. Lasă-l să acționeze timp de 10-15 minute și apoi clătește cu apă călduță. Ai grijă să nu te expui la soare după acest tratament.

Bucură-te de efectul hidratant al mierii în combinație cu iaurtul sau avocado și vei descoperi cum pielea ta va radia de sănătate. Amestecă ingredientele și aplică-le pe față, lăsându-le să își facă efectul timp de 15-20 minute. Îți vei redescoperi frumusețea.

Păstrează-ți obiceiurile de frumusețe: 3 metode prin care să nu îți neglijezi pielea pe timp de carantină

Hidratare intensă

Simți că din pricina spălatului mai des, pielea ta și-a pierdut din elasticitate și a devenit tot mai aspră? Sigur ai prin bucătărie puțin ulei de măsline, deci ai scăpat de grija cremelor hidratante. Aplică-l direct pe față sau pe corp după o baie relaxantă și vei obține o piele catifelată. Dacă ai la îndemână și o frunză de aloe vera din ghiveci, poți amesteca gelul din interior cu puțin ulei de măsline, pe care să-l lași să acționeze pe timpul nopții. Te vei trezi cu un ten perfect hidratat și sănătos.

Chiar și în vreme de criză, pielea ta poate fi la fel de sănătoasă ca atunci când îți permiteai creme scumpe, dacă îi acorzi atenția potrivită. Găsește-ți inspirația din ingredientele naturale pe care le ai la îndemână și vei simți cum pielea îți va mulțumi pentru grijă. Pentru un efect final wow, alege o mireasmă care să te învăluie din colecția de parfumuri Avon.

Frumusețea poate fi păstrată indiferent de situație, cu produse ieftine dar eficiente.Păstrează-ți obiceiurile de frumusețe: 3 metode prin care să nu îți neglijezi pielea pe timp de carantină publicat: 2020-03-19T13:25:20+03:00, actualizat: 2020-03-19T13:25:20+03:00 by România Blog