Înfiinţarea firmei cu un expert contabil

Fie că este vorba de SRL, PFA sau chiar II (întreprindere individuală), din ce în ce mai multe firme sunt înfiinţate în toată ţara dar mai ales în Bucureşti. Multe reuşesc pe drumul profitului însă unele se împiedică încă de la început.

Mulţi întreprinzători se înhamă singuri la înfiinţarea firmei şi, fără o consiliere potrivită, riscă să nu îşi aleagă cea mai bună formă de organizare juridică sau chiar să nu obţină toate avizele necesare pentru a funcţiona în deplină legalitate.

Înfiinţare firmă cu un expert contabil

Pe lângă celebra alegere a CAEN-ului potrivit şi a deciziei de a deveni sau nu plătitor de TVA, mai există anumite caracteristici specifice fiecărei organizări juridice de care este bine ca oricare nou întreprinzător să fie conştient încă de la început:
– PFA : stabilirea modului de impozitare şi a contribuţiilor obligatorii
– SRL : stabilirea numărului de asociaţi, a sediului social, a punctelor de lucru
– ONG : existenţa activităţii economice

Experienţa pe care am dobândit-o continuu încă din 2007 concentrându-ne pe segmentul înfiinţări firme în Bucureşti ne-a ajutat să înţelegem din ce în ce mai bine nevoile clienţilor noştri, să le răspundem cât mai exact cerinţelor lor şi să deţinem împreună cu aceştia relaţii pozitive şi de durată …

Cu siguranţă se poate spune că înfiinţarea firmei cu un expert contabil are multiple avantaje pentru că acesta vă poate oferi consilierea necesară alegerii tipului de firmă potrivit şi vă poate ghida în primele luni de la înfiinţare pentru a face cele mai bune alegeri din punct de vedere contabil şi de business.

Autor: Infirme.ro


Înfiinţarea firmei cu un expert contabil publicat: 2014-03-14T15:35:54+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog