Închirierea unei automacarale

În vastul domeniu al construcţiilor cât şi în diverse situaţii speciale sau urgente, atunci când avem de-a face cu obiecte grele şi de mari dimensiuni, singura soluţie este apelarea la serviciile macaralelor de ridicat mobile. Automacaralele pot fi închiriate pentru diverse misiuni, preţul închirierii unor asemenea utilaje fiind negociabil în funcţie de locaţie şi de perioada de închiriere contractată.

Înainte de toate, atunci când apelaţi la închirieri automacarale trebuie să aveţi certitudinea că automacaraua are autorizaţiile de funcţionare la zi, respectiv că întruneşte toate condiţiile tehnice de folosire conform standardelor ISCIR, şi că este deservită de personal calificat. Societatea ce oferă serviciile de inchirieri automacarale se va ocupa de toate documentele legale, va atesta faptul că terenul utilizat nu va fi afectat, se va ocupa de amplasarea corectă a automacaralei şi va verifica uneltele şi materialele folosite, pentru protecţia echipei de lucru şi pentru îndeplinirea cu succes a misiunii.

În funcţie de obiectivul macaralei şi de recomandările firmei ce le închiriază, veţi alege de comun acord automacaraua ce se pretează cel mai bine, ţinând cont de capacitatea de ridicare, lungimea braţului etc. Dintre opţiunile puse la dispoziţie de firmele de închirieri automacarale telescopice dăm câteva exemple: automacara cu lungimea maximă a braţului de 30 metri şi capacitatea maximă de ridicare de 35 tone (PPM), automacara cu lungimea maximă a braţului de 20 metri şi capacitatea maximă de ridicare de 18 tone (Hydrom), automacara cu lungimea maximă a braţului de 18 metri şi capacitatea maximă de ridicare de 12,5 tone (Telemac) etc.

Inchirieri-automacarale-telescopice

Pentru sarcini şi lucrări mai mici puteţi închiria şi camioane cu braţ de macara, pentru diverse lucrări de construcţii combinate cu operaţiuni de transport şi manipulare a mărfii, inclusiv operaţiuni de încărcare, descărcare şi montaj.

Atunci când vine vorba aşadar de închirieri automacarale este bine să apelaţi doar la firme ce oferă servicii profesionale, cu timpi de aşteptare mici şi contracte foarte simple. Personalul format doar din specialişti cu bogată experienţa în domeniu, vă va îndruma cum să rezolvaţi orice situaţie simplă sau complicată, recomandându-vă totodată cea mai potrivită automacara ce trebuie închiriată pentru lucrarea dumneavoastră.Închirierea unei automacarale publicat: 2016-08-04T16:39:29+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:34+03:00 by România Blog