Împrejmuirile cu garduri din beton

Gardurile din beton sunt o alternativă demnă de luat în calcul atunci când se doreşte o împrejmuire solidă şi durabilă. Pe lângă soliditatea unui asemenea gard trebuie să menţionăm şi aspectul deosebit, mult îmbunătăţit cu tehnologiile zilei de azi.

În funcţie de preferinţe şi de buget, gardul de beton poate fi realizat într-o multitudine de forme şi culori. Un gard nu este doar o simplă protecţie prin împrejmuire ci el trebuie să contribuie şi la aspectul general al casei şi curţii aferente. De aceea modelul ales şi culorile simple sau combinate pot fi în contrast sau în ton cu ceea ce există în vecinătatea sa. Gardul trebuie să ofere o imagine plăcută în ansamblu şi să contribuie la crearea unui decor optim pentru odihnă şi confort.

Firmele specializate oferă astăzi garduri de beton cu modele diferite, pornind de la gardul de beton clasic şi continuând cu garduri rustice sau moderne. Dacă se doreşte un design mai aparte atunci se poate opta pentru plăci de beton ce imită perfect diverse materiale din natură. Gardurile moderne din beton armat rezistă foarte bine multe decenii la rând şi îşi păstrează culoarea şi aspectul frumos în tot acest timp.

Garduri-din-beton-2

Gardurile decorative din beton pot avea la cerere exact formele şi dimensiunile dorite iar suprafeţele texturate pot imita după preferinţe piatra, lemnul, cărămida, diverse roci, şisturi, pietriş etc. Acest lucru face ca gardul de beton să poată fi adaptat cu uşurinţă oricărei construcţii, atât în mediul urban cât şi în cel rural.

Garduri-din-beton-3

Kiturile de gard conţin panouri, plăci modulare şi stâlpi. Panourile prefabricate se montează foarte uşor între stâlpii de susţinere fixaţi, astfel un gard din beton va fi construit mult mai rapid şi chiar mai ieftin (pe metru pătrat) decât un gard de cărămidă, lemn sau piatră.


Împrejmuirile cu garduri din beton publicat: 2014-03-21T07:10:04+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog