Ghişeul Automat BCR – Depunerea de numerar

De curând am experimentat operaţiunile la Ghişeul Automat BCR. Este drept că m-am decis să apelez la el ca urmare a ghinionului de a pierde timp cam multicel la cozi, mai ales că eu aveam operaţiuni simple şi de foate scurtă durată. De ce să aştepţi la cozi mari unde se fac fel de fel de operaţiuni adesea complicate şi mari consumatoare de timp, când poţi folosi automatul. Zis şi făcut, iar rezultatul a fost mai mult decât satisfăcător.

Pentru depunerile de numerar în conturile curente (LEI) deschise la BCR, utilizarea Ghişeului Automat BCR este mai mult decât comodă şi rapidă. Identificarea titularului se face în baza unui card nebancar, eliberat în prealabil şi gratuit de la oricare unitate ce dispune de asemenea automate. Acesta trebuie scanat la Ghişeul Automat BCR în zona codului de bare pentru a se verifica şi confirma contul asociat, apoi se vor introduce pe rând toate bancnotele şi se va urmări actualizarea sumei acumulate pe ecran. De reţinut că sunt acceptate şi bancnote de 1 leu, iar la introducerea în automat orientarea bancnotelor nu contează. După finalizarea depunerii bancnotelor, se apăsă un buton de confirmare şi se eliberează chitanţa.

Pe scurt, pentru depunerea de numerar (LEI) în contul curent BCR, paşii sunt:
1. scanaţi cardul nebancar;
2. selectaţi contul;
3. introduceţi bancnotele;
4. confirmaţi şi preluaţi chitanţa.

Simplu nu? În mod asemănător se pot plăti şi facturile cu numerar, prin scanarea codurilor de bare sau completarea manuală a şabloanelor.Ghişeul Automat BCR – Depunerea de numerar publicat: 2013-09-12T16:00:27+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:36+03:00 by România Blog