Formare profesională: Cursuri de cosmetică

Doar ce am descoperit în articolul precedent minunatele rochii de seară că gândul m-a şi dus la un alt aspect foarte important ce completează frumuseţea femeii şi anume cosmetica. Frumuseţea în complexitatea ei include obligatoriu atăt latura cosmetică de suprafaţă căt şi cea intimă. Pentru a fi frumoasă ai cu siguranţă nevoie de ajutor din partea cosmeticienilor pricepuţi şi talentaţi. Iată o portiţă prin care oricine poate intra în această lume minunată a frumuseţii …

Este vorba de cursurile de cosmetică organizate de Centrul de Pregătire Maraviglia prin care tinerele fete, şi nu numai, se pot califica în această frumoasă meserie de cosmetician. Aici se poate învăţa cel mai bine arta cosmeticii, în săli de curs dotate corespunzător, practica reprezentând de fapt 90% din curs. Cursurile sunt acreditate de ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) şi sunt recunoscute internaţional, iar în baza diplomei vă veţi putea angaja în domeniul dorit, certificatele primite fiind acreditate de Ministerul Muncii şi Educaţiei. Aşadar viitorul tău poate începe aici, la Centrul de Pregătire Maraviglia, lider de piaţă în toată gama de cursuri de calificare în cosmetică.

În funcţie de înclinaţii şi de atracţia pentru o anumită specializare, puteţi alege unul sau mai multe cursuri de cosmetică. Vă puteţi specializa în aplicarea extensiilor de gene şi a genelor false individuale fir cu fir, ce se bucură de atâta succes în lumea modei. Efectele aplicării durează până la 2 luni, aşadar pentru a putea crea şi dumneavoastră acel look plin de farmec trebuie să optaţi pentru Cursul de gene false. Dacă alegeţi Cursul de tatuaj cosmetic veţi învăţa arta machiajului semipermanent prin micropigmentare, astfel machiajele cosmetice realizate de dumneavoastră vor avea o durată de viaţă de până la 5 ani !

Cursuri-cosmetica-1

Cursurile Nail Art pot fi un puternic atu şi nu trebuie să le rataţi nicicum, pentru că aici veţi învăţa Pictura în ploaie utilizând culori acrilice pentru diverse modele florale şi abstracte, şi tehnica de pictură chinezească One stroke foarte uşor de învăţat şi realizat, pe unghie naturală şi unghie falsă. Tot în domeniul unghiilor, urmând Cursul de unghii false (stilist protezist de unghii) veţi şti la final totul despre tipsurile cu gel, construcţia pe şablon cu gel, protecţia cu gel a unghilor naturale, întreţinerea unghiilor false, design (french, strasuri, cover gel, ojă, glitter, decoraţiuni) etc.

Cursuri-cosmetica-2

Aşa-i că este un domeniu frumos şi interesant? Dar domeniile de bază abia acum vi le dezvălui. Participând la noile Cursuri Maraviglia Cosmetica veţi învăţa mai întâi despre histologie şi imperfecţiunile pielii, apoi despre diagnosticarea tenului, ionizarea şi dezincrustarea acestuia, despre măşti şi creme corespunzătoare, diferenţierea tratamentelor faciale în funcţie de tipul de ten, etape de tratament. Tot la Cursul de cosmetică se învaţă epilarea, pensarea, vopsirea genelor şi sprâncenelor, aplicarea genelor false, tipuri, etape şi metode de machiaj. 

Cursuri-cosmetica-3

Un alt curs la fel de cuprinzător este Cursul de manichiură pedichiură unde se pot învăţa toate secretele specifice acestui domeniu pornind de la măsuţa manichiuristei şi cabina de pedichiură, materiale şi ustensile, reguli de igienă, etapele pregătitoare şi de executare a manichiurii şi pedichiurii, îngrijirea şi masajul mâinilor şi picioarelor, tratamentul cu parafină, manichiura la cald, manichiura franţuzească etc. Nu în ultimul rând Cursul de coafor te va învăţa să execuţi diverse coafuri de stil, de ocazie şi tunsori în stil profesionist, împreună cu toate secretele specifice domeniului precum spălarea părului, tratamente capilare, vopsire şi decolorare, ondulaţii permanente etc. 

Aşadar soluţii se pot găsi. Atunci când cunoşti o meserie, te desprinzi din mulţime şi devii valoros. Dacă îţi dai silinţa şi devii bun în ceea ce faci, atunci viitorul îţi este asigurat. Calificarea ta depinde doar de tine!


Formare profesională: Cursuri de cosmetică publicat: 2014-03-29T08:26:08+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog