Fier Forjat Oltenia

Fier Forjat Oltenia este specializată în realizarea oricărui tip de lucrări din fier forjat, prelucrat manual, într-o manieră tradiţională, la forjă. Vă oferim posibilitatea de a alege modelul dorit de fier forjat dintr-o galerie vastă de imagini, structurate pe categorii: porţi şi garduri, balustrade, balcoane, copertine, balansoare, uşi şi grilaje …

Porţi din Fier Forjat

Prima impresie este cea mai importantă în memoria oricărei persoane ce vă trece pragul. Poarta casei Dvs. vă schiţează primele trăsături caracteristice, de aceea este foarte important să alegeţi ceea ce vi se potriveste întru totul.

În funcţie de stilul pe care l-aţi abordat la construirea şi amenajarea casei Dumneavoastră, specialiştii nostri vă pot realiza modele clasice sau moderne, din fier forjat amprentat sau forjat, cu diverse elemente decorative: frunze, flori, spirale, cercuri, etc. Realizăm atât modelele proprii cât şi modele pe bază de proiect, propuse de arhitecţi sau constructori.

Garduri din Fier Forjat

O primă etichetă a personalităţii şi calităţii vieţii Dvs. o stabileşte imaginea casei în care locuiţi, iar cel dintâi impact îl are gardul ce o împrejmuieşte.

Este foarte important de menţionat că fierul folosit la lucrările noastre este de cea mai bună calitate, fiind numai bară plină (nu ţeavă) astfel încât ele să dureze peste ani.

Balustrade din Fier Forjat

Balustradele sunt unele din cele mai importante elemente din decorul interior al unei case deoarece sunt primele care atrag atenţia pe lângă lustră, o încăpere mare din marmură, sau un decor frumos amenajat în mijlocul incintei.

Mobilier din Fier Forjat

De asemenea realizăm mobilier din fier forjat, galerii şi alte decoraţiuni care aduc căldură în spaţiul Dumneavoastră, personalizându-l.

Vopseaua aplicată este una specială, anticorozivă şi poate fi nu numai neagră ci şi alb, bej, ivoire, maro, etc. iar lucrările pot fi finisate în patine antice, diverse nuanţe: auriu, bronz, turcuaz, verde, etc. în directă concordanţă cu arhitectura sau ambientul Dumneavoastră.

Suntem convinşi că veţi fi pe deplin satisfăcut de calitatea lucrărilor noastre şi vă aşteptăm cu drag !

Fier Forjat Oltenia
Societate înregistrată în Catalogul Fier Forjat .Info România


Fier Forjat Oltenia publicat: 2012-10-05T12:48:10+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:37+03:00 by România Blog