Femeia este frumoasă dacă e subţirică sau voluptoasă?

Un scandal recent m-a pus pe gânduri, şi nu atât subiectul, cât mai ales reacţia!

Un bărbat a spus că îi place de soţia lui că este minionă, suplă şi „arată ca o minoră” şi că are unele pretenţii şi de la celelalte femei… Şi de aici prăpădul…

Greşeală a fost că nu trebuia spus la TV aşa ceva, în condiţiile în care în ţara asta nu ai voie să te exprimi mai liber, pentru că absolut toate instituţiile şi absolut toată lumea sunt super-morale…

Femeia este frumoasă dacă e subţirică sau voluptoasă?

Aşa se gândeşte în societate: a mea este cea mai frumoasă / aia subţirică e frumoasă / alea slabe sunt frumoase / aia grasă e frumoasă / alea voluptoase sunt frumoase. Celelalte sunt…

Este normal să ai afinităţi, dar este greşit să le excluzi pe restul la capitolul frumuseţe! Şi, aşa cum a dovedit-o societatea, lucrul ăsta se întâmplă destul de anormal!

Să analizăm şi noi un pic, în alt stil:

a) Femeile subţirele (slabe, slăbuţe, skinny)

Unora, multora, le plac subţirelele. În viziunea lor femeile mai slabe sunt: fotomodele, au corp perfect, sunt mai sexy, sunt mai atrăgătoare, sunt uşoare la ridicat, sunt şnur, respectă proporţia alături de bărbat, arată ca nişte minore, sunt ca nişte căprioare, gazele… şi multe alte exprimări preluate de la oameni!

b) Femeile voluptoase (grase, grăsuţe, plinuţe)

Unora, multora, la plac voluptoasele. În viziunea lor femeile mai grase sunt: fotomodele, au corp perfect, sunt mai sexy, sunt mai atrăgătoare, îţi place să te etalezi cu ele în societate, sunt puternice, au fundul mare, au sâni mari, ai pe ce să pui mâna, sunt mai apetisante… şi multe alte exprimări preluate de la oameni!

Ar trebuie să existe probleme? Nu!

Nu văd nicio problemă în a iubi o slabă sau în a iubi o grasă!

Nu văd nicio problemă în a avea, din naştere probabil, sau formată în decursul vieţii, o atracţie mai mare pentru femeile mai subţirele sau pentru femeile mai voluptoase!

Şi totuşi societatea are o problemă…

Aşa ar trebui să fie: diferenţe zero în societate. Însă realitatea se pare că e alta!

Oamenilor când le place un tip atunci blamează puternic jignitor celălalt tip! Doar ei au dreptate, nu acceptă alte păreri şi punct! Dar nu înţeleg, de ce? Ce câştigă dacă se comportă astfel?

Î: Dacă ţie îţi place o femeie de un anumit tip, o iubeşti şi eşti fericit cu ea, o adori, o vezi sexy şi te atrage, ce ai câştiga TU în relaţia şi în viaţa TA dacă ai jigni celălalt tip de femei?
R: Nimic!

Păi şi atunci? Concluzia?

Femeia este frumoasă

Fiecare femeie este frumoasă! Fiecare, în felul ei!

Oameni buni, bărbaţi şi femei, trebuie să ne iubim aproapele, adică pe toţi oamenii din jur, indiferent de cum arată. Nicidecum nu trebuie să jignim vehement pe oricine, doar pentru că nu ne place nouă, ca individ, grup, minoritate sau majoritate!

Femeia este frumoasă din scutece, când te abţii cu greu să nu o deochi, şi până la bătrâneţe, când te rogi să ai parte cât mai mult de înţelepciunea şi căldura ei sufletească! Vârsta, volumul, înălţimea, înfăţişarea, educaţia, averea… nu trebuie să fie criterii de dispreţ pentru nimeni!



Femeia este frumoasă dacă e subţirică sau voluptoasă? publicat: 2022-09-26T11:57:24+03:00, actualizat: 2022-09-26T11:57:24+03:00 by România Blog