Este suficient să alegi o marcă bună de termopane?

În ziua de azi superioritatea tâmplăriei PVC cu geam termopan nu mai trebuie explicată iar statisticile arată că acestea au devenit singura opţiune a clienţilor. În cazul închiderii balcoanelor sau al schimbării ferestrelor, alegerea lor a devenit astfel unicul subiect de negociere. Dar oare alegerea unei mărci bune de termopane este suficientă pentru a avea garanţia unei bune lucrări?

Alegerea unei mărci de renume desigur nu poate avea decât rezultate pozitive, pentru că este vorba de experienţa câştigată în timp de producătorul respectiv şi de seriozitatea dovedită în halele sale de producţie. În cazul ansamblului format din tâmplărie PVC şi geam termopan, fiind vorba de mai multe componente precum profile, feronerie, geamuri şi materiale de etanşare, este bine ca toate acestea să poarte însemnul unor mărci cât mai bune. Alegând astfel veţi avea garanţia unei bune lucrări din punct de vedere al materialelor componente.

Atenţie însă, calitatea unei lucrări nu depinde doar de alegerea mărcilor bune pentru materiale. Montajul este în egală măsură la fel de important şi poate să difere de la o firmă la alta în funcţie de mărimea acesteia, tipul de organizare, oamenii angajaţi şi stilul lor de lucru. Colaborarea începe cu un simplu telefon iar răspunsul de la ofertare poate spune uneori totul despre acea firmă. Veţi primi, sau nu, soluţii intuitive ce vor arăta implicarea firmei în rezolvarea cât mai mulţumitoare a nevoilor dumneavoastră. În funcţie de toate acestea veţi putea deduce calificarea montatorilor de pe teren şi în final pe mâna cui va fi predată lucrarea ce o veţi comanda.

În concluzie, mărcile componentelor şi calitatea serviciilor sunt într-o strânsă legătură şi determină în egală măsură calitatea lucrării. Pentru o reuşită sigură ambele aspecte trebuie alese cu grijă, iar atunci când le comanzi nu strică să fii bine informat şi să stabileşti tu în primul rând „regulile jocului” …Este suficient să alegi o marcă bună de termopane? publicat: 2014-02-23T19:38:18+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog