Este în siguranţă copilul în tabără?

Principalul motiv pentru care părinţii trimit copiii în tabara 2013 este acela de a avea parte de experienţe unice, amintiri plăcute, prieteni noi, fără să piardă timpul în faţa televizorului. Dar sunt ei în siguranţă în aceste tabere?

Copiii sunt supravegheaţi de personalul calificat al taberei şi instructori, cel puţin la fel de bine precum o fac părinţii acasă. Dacă vreunul din copii întâmpină vreo problemă, este suficient să se adrese supraveghetorului şi va avea parte de atenţia cuvenită pentru a se rezolva rapid dificultatea în care se află.

În cazul copiilor timizi, personalul taberei are grijă ca aceştia să se integreze în grupul de copii din care fac parte şi să se distreze împreună cu aceştia. Activităţile din cadrul taberelor nu se desfăşoară individual, deci aceştia nu vor avea când să se plictisească. Fiecare activitate are propriul set de reguli care se explică tinerilor, astfel încât să nu aibă loc niciun incident. Regula de bază din tabere este că nu sunt lăsaţi să părăsească tabăra neînsoţiţi de părinţi sau personalul competent.

Taberele din 2013 nu se compară cu cele din copilăria părinţilor, acestea fiind renovate şi dotate cu echipamente noi. Sub atenţia supraveghetorilor, copiii se bucură de vacanţă în condiţii sigure şi sănătoase.Este în siguranţă copilul în tabără? publicat: 2013-06-12T20:51:16+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:36+03:00 by România Blog