Detailing auto – Merită şi bărbaţii un asemenea răsfăţ!

Am expus de curând, pe un site destinat gospodinelor în special, multiplele avantaje de a apela la o firmă de curăţenie la domiciliu. Precum vedeţi, gospodinele au fost primele beneficiare are luxului de a-şi uşura viaţa, uitând astfel de curăţenia repetată şi împovărătoare din locuinţa proprie, însă acum să ştiţi că este şi rândul bărbaţilor! Da, şi ei au dreptul la asemenea servicii de curăţenie şi cred că deja bănuiţi la ce mă refer …

Automobilul este fără dar şi poate subiectul cel mai sensibil al bărbatului, un mic univers în care acesta îşi petrece mare parte din viaţă. Ce poate fi mai plăcut decât să te deplasezi într-un automobil al cărui interior străluceşte şi este parfumat, cu alte cuvinte sclipeşte de curăţenie. Aşadar, pentru că este şi în beneficiul întregii familii poate este cazul să ne aliniem la stilul de viaţă occidental şi să apelăm şi la asemenea servicii de detailing pentru interiorul auto.

Detailing-auto-1

Maşina merge, ştiţi cum e, se prăfuieşte întruna, ba mai mult, dacă mai şi serveşti câte ceva pe drum sau o afumi, devine dizgraţioasă şi nu-i aşa că e păcat să nu o întreţii, mai ales dacă ai o maşină ceva mai scumpă? Adevărul este că nu e deloc uşor să o menţii curată şi tocmai de aceea serviciile contra cost de detailing auto interior îşi merită toţi banii. Cine doreşte, pentru Bucureşti, poate apela la o asemenea firmă precum Smart Detailing pentru a testa serviciile de acest tip. Până a pătrunde pe site-ul lor, să aflăm câteva detalii despre ce pot face aceşti profesionişti în curăţarea interioarelor auto.

Pornind de la curăţarea şi spălarea tapiţeriei auto, una dintre elementele cele mai expuse la murdărire, operaţia de curăţare a interiorului pătrunde până în cele mai dificile locuri. Nu doar scaunele şi bancheta sunt curăţate ci şi plafonul cu stâlpii laterali, feţele de uşă, mocheta de pe podea, bordul şi geamurile, şi se continuă până la cele mai mici detalii precum schimbătorul de viteză, frâna de mână, centurile de siguranţă etc. Nu cred că vă place să le luaţi la mână, iar şi iar, aşadar aveţi acum o alternativă. Merită şi bărbaţii să fie un pic răsfăţaţi cu asemenea servicii, căci nici lor nu le este uşor, vă spun eu!

Detailing-auto-2

O asemena firmă se deplasează ea cu toate soluţiile şi ustensilele necesare, nu va mai trebui să vi le cumpăraţi singuri pe toate. Utilizând tehnici de curăţare de ultimă generaţie, ei vor face în cel mai scurt timp toate operaţiile ce ţin de curăţarea completă, precum aspirarea interiorului, curăţarea tapiţeriei, spălarea şi uscarea suprafeţelor interioare, totul fiind protejat de profesionişti pentru a nu produce nici cele mai mici daune pe care le-ar putea produce însuşi proprietarii din neatenţie şi nepricepere. Iar ca totul să fie perfect, maşina nici nu trebuie neapărat să fie dusă la sediul firmei lor, ci se pot deplasa ei la tine pentru a o prelua necurăţată şi mai apoi pentru a o aduce curăţată, exact acolo unde te afli!Detailing auto – Merită şi bărbaţii un asemenea răsfăţ! publicat: 2015-07-03T09:36:07+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:34+03:00 by România Blog