Destinaţii turistice: Nisipurile de Aur, o staţiune liniştită recomandată familiilor

Staţiunea Nisipurile de Aur (Golden Sands) este una dintre cele mai frumoase staţiuni din Bulgaria. În ultimii ani aceasta s-a dezvoltat puternic ridicându-se surprinzător până la nivelul celor mai mari staţiuni litorale din lume. Printre factorii ce au înlesnit această dezvoltare sunt plajele, serviciile şi hotelurile.

În primul rând, plajele din Nisipurile de Aur sunt acoperite de un nisip de calitate, faimos pentru fineţea şi culoarea sa aurie. Plajele se întind generos pe o lungime de 3,5 kilometri, având o lăţime de până la 100 de metri. Este unul dintre motivele pentru care turiştii preferă această staţiune, plaja staţiunii fiind de altfel recunoscută ca una dintre cele mai bune plaje de nisip din Europa.

Staţiunea este recomandată familiilor în special pentru odihnă, datorită climei favorabile, a liniştii şi peisajului pitoresc. Apa este de obicei curată şi liniştită, fără pietre sau bolovani, ideală pentru familiile cu copii. Plaja este aranjată şi curată, fără muzică tare şi fără vânzători ambulanţi. În staţiune veţi găsi multe zone de cumpărături şi bineînţeles nu lipsesc zonele de distracţie pentru copii şi adulţi. Veţi găsi aici tot ce vă puteţi dori pentru relaxare: soare, plajă, mare, linişte, verdeaţă, umbră şi răcoare, toate acestea fiind caracteristici ale frumoasei staţiuni.

Serviciile All Inclusive şi Ultra All Inclusive, oferta foarte diversificată şi de calitate, sunt un alt atu al staţiunii, acestea fiind oferite în condiţiile unor preţuri foarte accesibile. Este un alt motiv pentru care staţiunea este invadată anual de foarte mulţi turişti veniţi din România, Germania, Marea Britanie, Rusia, Ţările Scandinave, Franţa, Europa Centrală şi de Est, Golful Persic, Israel etc.

Nisipurile-de-aur-3

Hotelurile sunt cireaşa de pe tort. Pe lângă cele menţionate mai sus, hotelurile de „multe stele” reuşesc să ofere servicii similare celor din marile staţiuni litorale din lume, acest lucru fiind posibil datorită prezenţei unor mari concernuri turistice internaţionale. Amprenta acestora se vede la orice pas şi în orice colţ ai privi, experienţa acestora materializându-se în construcţii impunătoare cu design deosebit şi dotări complete dintre care nu lipsesc piscinele cu apă minerală pentru adulţi şi copii, barurile la piscine, lobby-bar-urile, restaurantele şi terasele, sălile de internet, locurile de joacă rezervate copiilor, jocuri organizate, animatori şi spectacole, servicii de Spa cu băi, gimnastică, saună, masaj etc.

Nu trebuie uitat şi meritul autorităţilor locale de a prioritiza oamenii înaintea maşinilor, lucru ce nu se prea întâmplă în alte staţiuni, pentru a oferi cu prioritate turiştilor spaţii verzi – cu grădini şi copaci bătrâni – şi zone pietonale de promenadă.

Nisipurile-de-aur-2

Spuneam că în staţiunea Golden Sands veţi găsi hoteluri de „multe stele” pentru că aici majoritatea hotelurilor au între 3 şi 5 stele. Asemenea servicii extinse determină proporţional şi preţuri ceva mai ridicate însă dacă veţi face calcule comparative veţi descoperi aspecte foarte avantajoase în regimurile complete All Inclusive şi Ultra All Inclusive. O foarte bună soluţie de a „fenta” preţurile, beneficiind de tot acest lux la preţuri mult mai mici, este de a rezerva din timp vacanţa dorită în regim Early Booking.

Nisipurile-de-aur-1

Rezervarea timpurie de tip Early Booking are marele avantaj de a beneficia de reduceri de până la 30-40% faţă de tarifele standard. Astfel, cu această reducere faţă de preţul de catalog preţurile devin accesibile oricui, iar camerele din luxoasele hoteluri pot fi rezervate acum fără grija că preţurile ar putea creşte până la vacanţa propriuzisă. Ba mai mult, alegând şi o perioadă mai ieftină din ofertă, Early Booking vă poate reduce preţul cu până la 50% faţă de preţurile de vârf. Căutând early booking Bulgaria veţi descoperi cum în Nisipurile de Aur (Golden Sands) o cameră dublă cu vedere la mare, într-un hotel de 5 stele All Inclusive, poate fi rezervată din timp la un preţ redus, cu reducere de la 71 euro /persoană /noapte preţ de vârf, la doar 45 euro sau chiar 34 euro, respectând – după buget, preferinţe şi posibilităţi – cele două criterii: rezervarea timpurie Early Booking şi alegerea unei perioade mai ieftine de cazare.Destinaţii turistice: Nisipurile de Aur, o staţiune liniştită recomandată familiilor publicat: 2014-11-26T12:35:16+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog