Cum alegem cameramanul?

Vă aflaţi în pragul unui eveniment important din viaţa dumneavoastră şi vă doriţi o filmare de calitate a acestuia? Vă vom sfătui astăzi cum să alegeţi cameramanul pentru ca acel eveniment unic să fie imortalizat cu adevărat profesional.

Atunci când alegeţi cameramanul cereţi în primul rând informaţii despre calitatea filmăriiperformanţa echipamentelor folosite, experienţa cameramanului şi abia la urmă preţul serviciilor. De ce astfel? Pentru că mulţi dintre aşa-zişii cameramani de pe piaţă se prezintă la filmări cu o cameră de mână şi aparate foto mult mai slabe decât ale invitaţilor dumneavoastră şi care însumate ca valoare (cameră video + aparat foto) nu valorează mai mult decât onorariul pe care aceştia l-au cerut …

Un pas greşit în alegerea cameramanului doar după criteriul „ieftin” poate avea rezultate neplăcute iar dacă aparatura şi experienţa nu sunt mulţumitoare, riscaţi să „beneficiaţi” de o foarte slabă calitate a materialelor, de caracteristici inadecvate precum lumină insuficientă, sau prea puternică, pixelaj, zgomot de fond puternic, umbre inestetice, etc. şi dezavantaje specifice aparaturii învechite şi tehnicii slabe de filmare precum: mişcări bruşte ale camerei, imagini tremurate, interferenţe de sunet neplăcute, etc. Dacă nu v-am convins încă, vă atenţionăm că riscaţi în plus ca evenimentul dumneavoastră să rămână imortalizat cu un montaj de foarte proastă calitate sau chiar inexistent !

Având în vedere că nunta, botezul sau oricare alt eveniment sunt evenimente unice în viaţă, nu vă lăsaţi păcăliţi de aceştia ci căutaţi persoane calificate care să vă prezinte materiale brute, demo, filmări nunţi în special la întuneric, filmări botez în biserică, filmări în restaurant, portofoliu, etc. …

Pentru o foarte bună calitate a materialelor filmate, informaţiile trebuie stocate pe DVD-uri de aproximativ 1 oră, acest mod asigurând păstrarea calităţii în timp, iar scrierea cu programe specializate licenţiate şi foarte eficiente garantează un rezultat final deosebit, revederea acestuia în timp făcându-vă de fiecare dată o deosebită plăcere !

În breasla profesioniştilor există o vorbă: O poză face cât 1000 de cuvinte, o filmare de calitate vă spune toată povestea !

PRO MEDIA EVENTS
Mereu alături de dumneavostră!

Filmări nunţi HD Ploieşti
Filmări nunţi botez Ploieşti – Filmări profesionale HD.


Cum alegem cameramanul? publicat: 2012-11-07T09:56:32+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:37+03:00 by România Blog