Contabilitate la superlativ

Pe o piaţă a serviciilor contabile din ce în ce mai aglomerată, alegerea de către un antreprenor a furnizorului său de servicii de contabilitate devine o temă foarte dificilă. La prima vedere cu toţii ne putem întreba: ce este atât de dificil? Până la urmă niciun contabil sau nicio firmă de contabilitate nu poate face rabat de la obligaţiile ce le sunt impuse de către legislaţia în vigoare… oare Declaraţia 010 nu se depune la fel şi de către contabilul X şi de către firma de contabilitate Y? Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa!

Singurul mod în care dumneavoastră puteţi fi acoperiţi în cazul în care contabilul face o eroare în contabilitate, este prin încheierea unui contract de prestări servicii între dumneavoastră şi prestatorul de servicii de contabilitate. Iar acest lucru nu poate fi oferit decât de către o firmă de contabilitate, nu de către o persoană fizică ce ţine contabilitatea acasă. Dar şi alegerea unei societăţi de contabilitate este, de asemenea, o temă dificilă pe marginea căreia se pot purta discuţii interminabile. În cele ce urmează veţi lectura o scurtă, dar cuprinzătoare, prezentare a aceea ce înseamnă servicii de contabilitate de calitate.

Deşi relativ tânără, totuşi având peste 7 ani de experienţă pe piaţa de servicii de contabilitate, societatea CONTA RĂDULESCU, a reuşit să îşi facă un nume pe piaţa serviciilor de contabilitate din Bucureşti şi un portofoliu de peste 250 de clienţi din toate domeniile de afaceri, prestatori de servicii, producţie, comerţ, PFA, ÎI, ONG-uri. Compania se dezvoltă stabil, având deja o extindere naţională prin deschiderea primei filiale în oraşul Braşov, urmând să fie deschise alte filiale în marile oraşe din România. În acest moment sunt deschise deja două filiale în Bucureşti, iar la nivelul anului 2015 se va dezvolta noua filială din cartierul bucureştean Băneasa. Acest lucru nu a putut fi obţinut decât prin seriozitate, calitate şi respect faţă de clienţi.

Contabilitate

CONTA RĂDULESCU a înţeles că fiecare dintre clienţii săi îşi lasă viitorul în mâinile sale şi de aceea serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel. Societatea oferă servicii de contabilitate în 4 limbi străine şi anume: engleză, franceză, rusă şi spaniolă, având un portofoliu vast de firme străine. Prin punerea la dispoziţia clienţilor săi a unui curier pentru a le colecta actele de la sediul lor, CONTA RĂDULESCU a dorit să faciliteze comunicarea cu toţi clienţii. Fiecărui client îi este desemnat un contabil senior cu care va ţine legătura în permanenţă, consultanţa contabilă fiind gratuită şi nelimitată, iar timpul de răspuns de la o oră până la maxim o zi, pentru speţele foarte complexe. Personalul are o componenţă foarte bine echilibrată, echipa de contabilitate fiind formată din persoane calificate, cu ani buni de experienţă, media de vârstă fiind de peste 35 ani. Personalul este recrutat din rândul persoanelor cu o vastă experienţă în contabilitate şi în baza unor teste foarte grele, deoarece în momentul de faţă, din păcate, foarte mulţi contabili sunt contabili doar cu numele.

CONTA RĂDULESCU se poate mândri cu realizarea primului CD de consultanţă contabilă ce oferă celor ce păşesc în lumea afacerilor, informaţii preţioase, pe care orice administrator trebuie să le cunoască. De asemenea, a fost deschizător de drumuri şi în ceea ce priveşte sistemul *90 DE ZILE FĂRĂ RISCURI*, sistem ce asigură calitatea deosebită a serviciilor de contabilitate pe care le oferă. Dacă în primele 3 luni de colaborare clientul are motive justificate de nemulţumire faţă de serviciile primite, primeşte actele societăţii la zi şi banii înapoi. Acesta este un risc pe care şi-l asumă doar cineva care ştie că în munca lui nu este loc de eroare!

Clienţii CONTA RĂDULESCU beneficiază de servicii complete nu doar de contabilitate şi audit, cât şi de salarizare şi resurse umane, societatea având şi un solid departament de resurse umane, ce se ocupă de toată documentaţia necesară personalului dumneavoastră angajat şi care vă poate reprezenta în cazul unui control. Totodată vă poate pune la dispoziţie parteneri din domeniul juridic, medicina muncii şi protecţia muncii, totul pentru ca dumneavoastră să găsiţi într-un singur loc tot ceea ce aveţi nevoie.
Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul firmei: www.contaradulescu.ro.


Contabilitate la superlativ publicat: 2015-02-27T13:08:42+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog