CISSmarket oferă acum Garanţia de retur

Ne plac veştile bune şi mai ales ne plac partenerii serioşi. O astfel de veste bună vine de la CISSmarket, furnizorul numărul unu de soluţii de imprimare economică, şi constă în Garantia de retur de 10 zile oferită tuturor clienţilor săi. Spunem tuturor clienţilor pentru că garanţia este valabilă atât în cazul în care se cumpără online produsele respective cât şi în cazul cumpărării lor direct din showroom-ul CISSmarket din Bucureşti.

Garanţia de retur de 10 zile permite acum returnarea oricărui produs (cu excepţia rezervelor de cerneală), indiferent de motiv, singura condiţie fiind prezentarea facturii şi a certificatului de garanţie primite la achiziţionare. Produsele trebuie să fie returnate în ambalajele originale, în bună stare, perfect funcţionale şi complete în cazul în care există componente multiple. Cu alte cuvinte, dacă vă răzgândiţi sau produsul nu vă mulţumeşte pe deplin, beneficiind de acest tip de garanţie, în termen de 10 zile puteţi returna produsul şi veţi primi contravaloarea sa, fără a vi se pune alte întrebări.

CISSmarket.ro s-a remarcat în România cu mulţi ani în urmă când a oferit o soluţie revoluţionară, fiabilă şi economică ce punea capăt complicaţiilor de tip refill şi neplăcerilor financiare legate de cartuşele cu cerneală. Astăzi, oferind sistemele de alimentare continuă cu cerneală CISS, imprimarea a devenit ultima grijă, atât tehnic cât şi financiar, şi pentru prima dată tipărirea color se poate face la preţ de alb/negru ! Puteţi comanda din magazinul specializat CISSmarket.ro – comod şi rapid – cerneala Epson, HP, Canon, Brother, la preţuri mici, sisteme CISS compatibile cu mărcile menţionate anterior, sau chiar imprimante şi multifuncţionale cu CISS pentru acasă sau birou gata echipate, obţinând astfel costuri de imprimare reduse cu până la 95% !

Veţi descoperi în oferta de cerneluri, o categorie aparte intitulată cerneala sublimare şi care vă va ridica unele semne de întrebare. Cerneala de sublimare este o cerneală specială, care odată activată prin încălzire se transformă în gaz şi are abilitatea de a forma o legatură chimică cu suprafeţele acrilice sau poliesterice. Imaginile sublimate sunt foarte rezistente la zgârieturi sau la spălare tocmai datorită faptului că acestea sunt protejate în interiorul materialului, sublimarea garantând astfel 100% rezistenţa imaginii pe suportul aplicat.

Uitaţi de vremurile când copilul vă cerea o foaie color pentru la şcoală şi-l refuzaţi categoric zicându-i:
– Fugi de-aicea, tu nu ştii cât costă o imprimare color !  Un sistem CISS achizitionat astăzi va bate la capitolul preţuri de tipărire, imprimantele clasice inkjet si laser, alb/negru şi color, încă ani buni de aici în colo …CISSmarket oferă acum Garanţia de retur publicat: 2013-07-10T16:54:12+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:36+03:00 by România Blog