Cel mai ieftin RCA 2018

Nou! Contractul RCA

Asigurarea RCA este reglementată prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 54/2016. Acest act normativ prevede, printre altele, înlocuirea poliței de asigurare RCA cu contractul RCA.

Contractul RCA conține cam aceleași informații ce se regăseau în polița RCA, doar că diferă formatul în care sunt prezentate acestea. Mai exact, contractul RCA conține:

– numărul și data încheierii
– părțile contractului
– perioada de valabilitate
– limitele maxime de răspundere stabilite de către asigurătorul RCA
– prima de asigurare
– numărul ratelor și scadența acestora
– intermediarul, dacă este cazul
– clasa bonus-malus
– numărul de înmatriculare/înregistrare al vehiculului
– numărul de identificare al vehiculului
– statele în care acest document are valabilitate.

RCA 2018 – simplu, rapid, ieftin şi comod!

Compară rapid toate ofertele de asigurări RCA disponibile pe piaţă. Sistemul este integrat în timp real cu toate companiile de asigurări şi include un formular de calcul online, cu ajutorul căruia puteţi afla simplu şi rapid cât costă asigurarea RCA la cele mai serioase companii de asigurări din România şi puteţi alege cel mai ieftin RCA!

Încheie asigurarea RCA online, direct din confortul casei tale, iar aceasta vă va fi livrată acasă, gratuit.

Despre contractul RCA

Dacă ai încheiat o asigurare RCA şi eşti implicat într-un accident rutier produs din vină proprie, cei prejudiciaţi primesc despăgubiri de la asiguratorul tău pentru daunele materiale sau pentru vătămările corporale suferite. La fel, dacă eşti parte vătămată într-un accident rutier, vei fi despăgubit de asiguratorul vinovatului. Astfel, păgubitul va primi despăgubiri, indiferent de situaţia materială a vinovatului.

Asigurare-RCA

Asigurarea RCA obligatorie

Toţi proprietarii de vehicule sunt obligaţi prin lege să încheie o asigurare RCA şi să aplice pe parbriz vigneta primită odată cu încheierea asigurării RCA.

Dacă deţii un autovehicul şi nu închei asigurarea obligatorie RCA sau nu o menţii valabilă în mod continuu, săvârşeşti o contravenţie sancţionabilă cu: amendă de la 1000 RON la 2000 RON, reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcutelor de înmatriculare/înregistrare, până la prezentarea documentului privind încheierea asigurării RCA. (Legea nr.136/1995, cu modificările şi completările ulterioare; Ordonanţa de Urgenţă nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare).

Este mai simplu să previi decât să repari, aşa că încheie acum o asigurare RCA ieftină, online, direct din confortul casei tale şi scapă astfel de orice griji!Cel mai ieftin RCA 2018 publicat: 2016-12-28T16:08:44+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:34+03:00 by România Blog