Cel mai bun browser de internet

Căutaţi un Program Gratuit pentru navigarea pe internet (browser web), rapid, prompt, să nu se blocheze şi să descarce rapid documentele ? Simţiţi că pierdeţi foarte mult timp din zi, aşteptând inexplicabil de mult pornirea browserului sau încărcarea paginilor de internet ?

Cel mai bun program Gratuit pentru Navigare pe Internet

Vă prezentăm aici cel mai bun browser de internet care, conform statcounter.com a devenit browserul nr. 1 la nivel global! La sfârşitul lunii noiembrie, Google Chrome a reuşit să depăşească Internet Explorer şi a ajuns cel mai utilizat browser la nivel global.

Cel mai bun browser de internet

Download Gratuit Program Navigare internet – Download Browser internet – Google Chrome

Google Chrome rulează site-uri şi aplicaţii cu o viteză uimitoare, se lansează într-o clipă, încarcă rapid paginile web, descarcă rapid fişierele, completează automat parolele, traduce automat paginile care nu sunt in limba română, are protecţie încorporată împotriva phishingului şi a programelor malware (dispune de Sandbox … un strat suplimentar de protecţie ce protejează împotriva paginilor web maliţioase care încearcă să descarce programe pe computer, sa monitorizeze activităţile de web, sau să fure informaţii private de pe hard disk), preia în mod automat actualizările, căutarea pe web se poate efectua chiar din bara de adrese (omnibox), în modul incognito site-urile vizitate (istoricul) sau descărcările efectuate nu vor fi înregistrate iar cookie-urile create sunt şterse după închiderea ferestrei, are setări avansate de confidenţialitate, pot fi adăugate aplicaţii, extensii şi teme (la alegere dintre miile existente în Chrome Web Store), …. …Cel mai bun browser de internet publicat: 2012-04-23T22:05:19+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:37+03:00 by România Blog