Cât de bine îţi protejează telefonul husele de telefon?

Telefoanele: le iubim, dar de multe ori ni se întâmplă cele mai banale accidente. Potrivit unui sondaj, aproape jumătate dintre proprietarii de smartphone-uri au pierdut telefonul, le-a fost furat sau deteriorat. Pentru proprietarii de smartphone cărora le-a fost deteriorat, 37% au ecranul zgâriat, 29% au vărsat o băutură pe el, 29% l-au scăpat pe scări şi 20% l-au scăpat în toaletă. Aici intervine rolul huselor de telefon de pe TAMOTAMO.RO.

Protejarea unui telefon cu o husă de telefon este un lucru obligatoriu pentru majoritatea utilizatorilor. Dar există şi persoane care cred că protecţia cu o husa de telefon Samsung nu este potrivită pentru ei. Din păcate nu există nicio husă de telefon care să îţi protejeze dispozitivul 100%. Mai există şi problema estetică, husa ascunzând designul telefonului. Însă lipsa unei huse poate deteriora într-un mod grav telefonul.

Husele de telefon care pot oferi protecţie sporită telefonului sunt de regulă destul de scumpe, dar pentru o persoană care ţine la aceste lucruri este un sacrificiu care merită făcut.

Chiar dacă aveţi o husă pe telefon trebuie să îndepărtaţi husa şi să o curăţaţi periodic. Între husă şi telefon se pot aduna particule de praf, sau altele, care vă pot zgâria telefonul.

Există o mulţime de motive pentru care este bine să vă achiziţionaţi o husă de telefon. Dacă vreţi să îl păstraţi curat, este soluţia perfectă. În plus, veţi ţine la distanţă potenţialele zgârieturi care pot surveni.

Husă telefon Samsung

O husă de telefon poate oferi protecţie dacă scăpaţi pe jos telefonul, sau chiar dacă să spunem că îl aruncaţi (dar nu vă bazaţi 100% pe asta). Deşi uneori veţi avea senzaţia că husa nu face telefonul să arate atât de cool, trebuie să aveţi în vedere faptul că aceasta ajută la menţinerea tuturor componentelor telefonului funcţionale.

Câteodată, dacă aţi scăpat telefonul pe jos nu există daune vizibile, dar fără o husă este foarte uşor ca obiectivul camerei să fie deteriorat. În plus, la unele telefoane cu finisaje netede şi alunecoase husa vă va ajuta să puteţi prinde telefonul mai uşor dacă îl scăpaţi din mână. Există pe piaţă chiar şi câteva huse impermeabile, dar chiar şi cele mai scumpe huse nu vă pot salva telefonul dacă nu îl scoateţi în câteva secunde din apă. Acestea sunt bune, de regulă, în cazul în care vărsaţi o băutură peste telefon.

Deci, oferă sau nu cu adevărat protecţie husele de telefon? Ele nu protejează 100%, dar într-o anumită măsură o fac, cheia este să fiţi inteligenţi cu privire la modul în care aveţi grijă de telefoanele voastre.Cât de bine îţi protejează telefonul husele de telefon? publicat: 2018-06-20T20:39:05+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:33+03:00 by România Blog