Case pe structuri metalice – Rapiditate, rezistenţă, costuri reduse

Orice proiect de a construi o casă impune fără excepţie luarea în discuţie a două aspecte principale: terenul şi construcţia propriuzisă. În ambele cazuri preţul va fi prioritar în luarea unei decizii pentru că oricine îşi doreşte un preţ cât mai accesibil. În domeniul caselor e bine să ştiţi că există o soluţie foarte convenabilă, aceea a caselor pe structuri metalice uşoare. Care sunt avantajele acestui nou tip de casă le vom afla în continuare …

Rezistentă şi securitate – În primul rând când vorbim de asemenea case metalice avem certitudinea unor adăposturi mult mai sigure în cazul seismelor pentru că aceste case sunt foarte rezistente chiar şi în cazul cutremurelor de magnitudine mare. Nici umezeala sau inundaţiile nu mai constituie pericole în acest caz iar toate acestea cumulate evidenţiază, pe lângă durabilitate şi rezistenţă, securitatea noii locuinţe metalice.

Rapiditate în execuţie – Timpul de execuţie redus, de până la trei luni, permite ridicarea unei case metalice noi şi impunătoare, atât la mare cât şi la munte, într-un timp foarte scurt, fiind printre soluţiile cele mai rapide de construire a unui imobil de la A la Z.

Costuri reduse – Nu în ultimul rând, costul redus al acestor case este un avantaj clar ce le propulsează în domeniul construcţiilor ca soluţie modernă în construirea de noi case ieftine, atât de căutate în ultimii ani. Cine nu îşi doreşte o casă rezistentă, construită rapid, să aibă fiabilitatea şi calitatea garantate, şi nu oricum ci la costuri reduse !

Case-metalice-2

Ce modele de case metalice se pot construi? Casa-rugvity.ro oferă deja câteva soluţii de case pe structuri metalice, modelele putând fi livrate astfel simplu, rapid, la cheie. Soluţiile de case ieftine încep de la preţuri foarte mici, pentru modelele tip Student sau Family, şi urcă la preţuri ceva mai mari la modelele extinse tip Confort sau Grande.

Case-metalice-3

O casă metalică poate conţine după caz: holuri de acces, cameră de zi, birou, dormitoare, bucătărie, cămară, cameră tehnică, grup sanitar, garaj şi terasă, şi poate fi construită pe unul sau pe două niveluri, parter şi etaj. Bineînţeles, casele se livrează cu finisajele incluse în preţ, acestea constând din ferestre termopan, uşi MDF, instalaţii electrice, termice şi sanitare.Case pe structuri metalice – Rapiditate, rezistenţă, costuri reduse publicat: 2014-04-28T06:44:18+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog