Camere auto DVR Novatek, performanţă şi design deosebit

Cunoscătorii ştiu deja că în domeniul filmărilor din automobil Novatek este un nume binecunoscut. Performanţa şi designul de bun gust caracteristic acestor camere auto DVR ies rapid în evidenţă, iar acest lucru a dus inevitabil şi binemeritat la creşterea faimei lor în domeniu. Iată câteva modele de camere auto Novatek, fiecare având parcă acel „ceva în plus” care le diferenţiază şi ne ajută să facem alegerea cea mai potrivită în funcţie de ce ne interesează mai mult.

Să luăm ca prim exemplu camera video auto Novatek T801, o cameră ce iese în evidenţă datorită performanţelor sale deosebite şi faimei câştigate pentru cea mai bună vedere şi filmare pe timp de noapte. Camera are în acest scop 8 LED-uri cu infraroşii şi încă 1 LED Fill Light. La buna calitate a filmării contribuie foarte muţi factori precum: procesor rapid NTK 96650, lentile 6G, cameră de 12 Mp A+ cu unghi foarte larg de 170 grade, filmare Full HD 1080p cu 30 de frame-uri pe secundă şi rezoluţie înaltă de 1920×1080 pixeli etc.

Camere-auto-DVR-1

Alte exemple relevante sunt camerele video auto Novatek T360 şi Novatek T162 care ies în evidenţă de data aceasta datorită aspectului şi caracteristicii lor Super Slim. Doar 9 milimetri măsoară grosimea corpului camerei în timp ce, parcă în contrast cu subţirimea, display-ul este uriaş pentru acest tip de cameră şi măsoară o diagonală de 3 inch.

Camere-auto-DVR-2

În ciuda dimensiunilor foarte mici aceste camere video nu fac rabat de la calitate. Se menţin aşadar chiar şi în aceste condiţii filmarea Full HD 1080p, filmarea pe timp de noapte, filmarea ciclică şi automată cu detecţia mişcării, utilizarea lentilelor cu rezoluţie mare şi unghi Ultra Wide etc.

Fineţe şi performanţe regăsim aproape la fiecare model. Novatek GT5000 de exemplu creează un contrast plăcut între negru şi cromaje şi o îmbinare foarte reuşită în spate cu display-ul foarte mare. Nu lipsesc Zoom-ul electronic, senzorul gravitaţional, microfonul, funcţiile NightVision şi WDR ce permit o filmare excelentă atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte etc.

Camere-auto-DVR-3

Nici camera Novatek C898 nu se lăsă mai prejos. Cu un design de ultimă oră aceasta este o cameră video auto de top, cu tot ce trebuie la îndemână pentru o calitate superioară a imaginii atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte. Pe lângă camera de 12 MPx, rezoluţia Full HD şi unghiul maxim de filmare, camera dispune şi de dotări şi funcţii valoroase precum detecţia mişcării, Zoom, WDR, Still Photo Capturing, antişoc, G-sensor etc. Cum lista ar putea continua cu multe alte modele la fel de frumoase şi performante putem concluziona că Novatek este cu adevărat o alegere reuşită în domeniul camerelor video auto DVR.


Camere auto DVR Novatek, performanţă şi design deosebit publicat: 2015-10-31T06:22:26+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:34+03:00 by România Blog