Camera video auto – o modalitate de a proteja bunurile şi familia?

O camera video auto poate juca un rol mai important decât cel de protecţie a maşinii: poate salva viaţa copilului sau a jumătăţii voastre.
Este vorba de acordarea încrederii şi asta voi prezenta în continuare:

De ce o cameră video auto poate salva viaţa copilului vostru?

Fie că este vorba de teribilism, fie că este vorba de neatenţie, tinerii comit greşeli în trafic. Este şi normal, până fac ceva experienţă. O cameră video montată pe maşină ajută la monitorizarea automobilului şi a modului în care el este condus. Aceasta vă va ajuta să vedeţi cum conduc copiii voştri când nu sunteţi alături de ei în maşină. Când conduc singuri nu este acelaşi lucru ca atunci când conduc cu un şofer experimentat alături de ei. Iau singuri deciziile, în funcţie de situaţie. Nu veţi putea fi mereu alături de tineri când conduc şi nici nu este recomandat. Dar cu ajutorul camerelor video le puteţi da sfaturi, atunci când vedeţi că au greşit în trafic.

Să vă dau ca exemplu altă situaţie: staţi la periferia oraşului şi-i puneţi maşina la dispoziţie copilului mai mare care are carnet, bonei sau altei rude, ca să-i ducă pe cei mici la grădiniţă, şcoală, în parc sau altă locaţie pentru a se distra. Dacă aveţi montate pe maşini camere video auto, le puteţi salva viaţa. Fiecare are stilul lui de condus, dar unii şoferi nu realizează responsabilitatea enormă pe care o au faţă de ceilalţi pasageri din maşină. Cu aceste echipamente de supraveghere vedeţi dacă sunt în siguranţă sau nu copiii dvs. când nu sunteţi alături de ei.

Câtă încredere aveţi în soţi sau soţii?

Bănuiţi că jumătatea voastră vă înşală, are probleme cu alcoolul sau drogurile? Aceste lucruri se pot observa şi în modul în care conduce, precum şi în locaţiile în care ajunge. Sunt dovezi reale prin care veţi demonstra că au nevoie de ajutor sau că dreptatea este de partea voastră.

Camerele video auto nu sunt un mijloc de spionaj, ci unul de prevenire şi chiar de salvare a vieţilor omeneşti. În cazul unui accident nu vreţi sa pierdeţi vremea căutând martori. Nu aşteptaţi până când copii voştri au un accident din cauza unui stil de condus iresponsabil. Luaţi toate măsurile de prevenire a acestor situaţii.Camera video auto – o modalitate de a proteja bunurile şi familia? publicat: 2013-09-24T20:55:22+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:36+03:00 by România Blog