Călătoreşti? Închiriază pe termen scurt un apartament şi ai numeroase beneficii!

Se întâmplă să aveţi în agendă călătorii planificate spre Bucureşti? Indiferent că este vorba de o scurtă călătorie de afaceri, ori de o călătorie cu familia, soluţia cazării trebuie să fie una confortabilă şi accesibilă ca preţ. Oricine îşi doreşte ca pe timpul călătoriei să se simtă cel puţin la fel de bine ca acasă, însă fără cheltuieli exorbitante. Începem aşadar să căutăm cazare ieftină în Bucureşti şi în marea majoritate a cazurilor ajungem să optăm pentru cazarea în apartamente în regim hotelier. De ce se întâmplă astfel? Din cauza numeroaselor beneficii specifice acestui tip de cazare, beneficii pe care le vom afla în continuare.

Spuneam că pe durata călătoriei ne dorim un confort cel puţin egal cu cel de acasă, dacă nu superior, iar acest lucru nu-l putem obţine decât căzându-ne de regulă în apartamente. Cazarea în apartamente închiriate în regim hotelier asigură confortul dorit şi în plus are avantajul liniştii şi intimităţii asigurate, fiind ferite de aglomeraţii – precum cele cauzate de conferinţe importante, de vizitele inoportune ale personalului hotelier, sau de privirile curioase ale celorlalţi turişti. Aici îţi poţi găsi liniştea şi intimitatea atunci când călătoreşti în interes de serviciu, cu familia, fără companie, sau doar cu persoana iubită.

Apartamente-regim-hotelier-1

Confortul net superior dintr-un apartament închiriat în regim hotelier constă în spaţiu şi dotări. Veţi avea la dispoziţie o bucătărie complet utilată pentru prepararea hranei dorite şi savurarea sa în linişte şi intimitate, şi un spaţiu de relaxare mult mai prietenos, utilat modern şi mobilat cu bun gust tocmai pentru a vă simţi exact ca acasă. Veţi beneficia astfel de cele mai moderne facilităţi pentru a vă petrece timpul liber într-un mediu armonios şi confortabil.

Apartamente-regim-hotelier-2

Asemenea apartamente închiriate în regim hotelier pe termen scurt se pot rezerva pe site-ul ROcazare.ro. Variantele de rezervare includ atât zonele centrale ale Bucureştiului cât şi zonele rezidenţiale, toate apartamentele deţinând certificate de clasificare ce dovedesc standardul de cazare de cel puţin 3 stele.

Să alegem pentru exemplificare un apartament închiriat în regim hotelier din Complexul Rezidenţial Upground. Beneficiile încep să se vadă imediat: este poziţionat în preajma unui important centru de afaceri, Pipera, zonă în care îşi au sediul cele mai mari companii, şi se află şi în apropierea celor două aeroporturi, Henri Coandă şi Băneasa. Este aşadar ideal pentru călătorii business însă şi pentru călătorii cu familia. În ambele cazuri, pentru relaxare şi petrecerea timpului liber, puteţi beneficia de faptul că sunteţi aproape de centrul istoric al Bucureştiului şi de cele două lacuri, Tei şi Floreasca. Întâlnirile programate şi relaxarea îşi vor găsi locul în numeroasele restaurante, cafenele şi cluburi renumite din preajma locaţiei. Cel mai important centru de fitness din nordul capitalei va fi şi el doar la un pas distanţă. Apartamentul este conform aşteptărilor şi oferă spaţiu sporit pentru confort şi relaxare. Dispune de dotări complete precum: aer condiţionat, frigider, maşină de spălat, filtru de cafea, fierbător de apă, plită electrică, televizor, internet wireless etc. Paza este asigurată 24 de ore din 24, iar locul de parcare este asigurat. Toate acestea la un preţ rezonabil. Aţi putea refuza o asemena oferta?Călătoreşti? Închiriază pe termen scurt un apartament şi ai numeroase beneficii! publicat: 2015-04-29T07:36:58+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog