Bărbaţii şi oferta de bijuterii

Bărbat fiind, mă întrebam: Au bijuteriile vreun rost în viaţa noastră?

Recunosc, prins în iureşul profesional am cam neglijat acest aspect însă, cum spune o vorbă, niciodată nu este prea târziu. În urma unui studiu legat de bijuterii, voi împărtăşi colegilor mei de „sindicat” – bărbaţii, câteva idei şi motive ce îi vor ajuta să obţină, garantat, cel puţin un sărut încleştat într-o îmbrăţişare fermă, dacă nu chiar mai mult…

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile şi-au împodobit trupul cu diverse bijuterii şi accesorii, aspectul plăcut fiind principalul obiectiv al acestora. Urmările erau imediate şi clare în ochii privitorilor.

În timp însă, semnificaţia lor a căpătat tot mai multă greutate şi valoare, bijuterii precum coliere, pandantive, cercei, broşe, lanţuri, inele şi brăţări devenind de nelipsit din vestimentaţia de astăzi.

Pătrunzând mai adânc în studiul efectuat, am descoperit semnificaţii precum bogăţie sau personalitate, iar lucrurile au început să se limpezească rapid. Femeile poartă bijuterii pentru a se exprima simbolic: „Aceasta sunt eu!”

Bărbaţii şi oferta de bijuterii

Acum că am înţeles sensul acestora trebuie să ştim cum procedăm şi ce oferim. Spionând discret am aflat câteva din gândurile femeilor. Iată ce declară acestea:
– bijuteriile mă fac mai frumoasă
– bijuteriile mă fac să mă simt o femeie adevarată
– cu acestea mă simt unică
– îmi pot arăta bogăţia
– aceste accesorii îmi completează ţinuta
– mă simt mai sexy
– arăt clasa superioară
– prin bijuterii îmi exprim personalitatea
– îmi arăt religia
– arăt că sunt căsătorită
– este o amintire de la iubitul meu
– am primit-o într-un loc special
– am primit-o cu ocazia unui eveniment pe care nu-l voi uita niciodată
– o port pentru a-i arăta dragostea mea
– aceasta îmi poartă noroc

Deloc simplu nu?

Ca să fie lucrurile şi mai complicate vă atenţionez că bijuteriile trebuie alese şi în funcţie de forma feţei, a gâtului, a degetelor, în funcţie de coafură, în funcţie de ocazie şi de culoarea hainelor.

Din fericire acestea se pot achiziţiona uşor de la magazinele online de bijuterii, unde veţi fi permanent în pas cu trendul modei anuale şi de sezon, iar dacă veţi ţine cont de cele mentionaţe mai sus, în urma unei analize după caz, veţi putea decide corect ce bijuterii să oferiţi, cu ce pietre semipreţioase, din ce material, ce formă, culoare şi mărime, la ce preţ, în ce moment, în ce loc şi în ce împrejurări.

Ştiu, nu este uşor, efortul este numai al dumneavoastră însă nu uitaţi că răsplata va fi tot numai a dumneavoastră, pe măsura darului oferit!Bărbaţii şi oferta de bijuterii publicat: 2021-10-10T10:28:41+03:00, actualizat: 2021-10-10T12:10:12+03:00 by România Blog