Ai cartelă? Vorbeşte mai mult pe telefon!

De foarte multe ori am întâlnit persoane care utilizează telefonul parcă la secundă, în convorbiri strangulate şi terminate uneori prematur, chiar fără salutul de despărţire. De vină sunt doar minutele limitate oferite de cartelele fără extraoptiuni şi tocmai despre acest lucru aş vrea să vă vorbesc astăzi.

Există posibilitatea de a vorbi mult mai mult cu aproximativ aceleaşi costuri de reincarcare prepay a cartelei, însă cu mult mai multe minute şi fără teama de a depăşi bugetul minim. Independenţa de a reîncărca o cartelă telefonică doar atunci când ai chef sau doar când ai nevoie, poate aduce mici economii însă experienţa ne-a dovedit tot mai mult că în marea majoritate a cazurilor nu se întâmplă tocmai aşa. De exemplu încarci de 4 euro, vrei să vorbeşti de aceşti bani doar când ai nevoie timp de două luni de zile dar minutele se consumă extrem de repede, eşti permanent stresat să contorizezi ce a mai rămas şi din păcate ajungi iar să faci o nouă reîncărcare. Bilanţul: cheltuieli mari, minute puţine, stres.

Soluţia avantajoasă este foarte simplă şi nu necesită decât angajamentul de a achita de exemplu 5 euro lunar în loc de 4 euro ocazional. Beneficiile extraopţiunii vor fi vizibile din primele minute de dialog, când o relaxare plăcută va începe să domine convorbirile. Oricum aceiaşi bani se vor duce, însă minutele nu vor fi de ordinul zecilor, ci de ordinul sutelor sau chiar miilor!

Astfel, în momentul în care vei efectua o reincarcare cartela prepay te vei gândi la sute de minute primite ce pot fi dozate mult mai bine în convorbiri lunare. Studiaţi atent ofertele pentru că extraopţiunile se schimbă pe parcurs şi diferă de la operatorii de telefonie fie că este vorba de Orange, Vodafone sau Cosmote. De exemplu, am activat de curând o extraopţiune la Vodafone unui coleg ce nu încărca mai mult de 4 euro ocazional. Rezultatul? Angajându-se să reîncarce lunar câte 5 euro a obţinut NELIMITAT minute şi sms-uri în reţea, 100 minute naţionale şi internaţionale, 50 MB trafic internet şi reportarea pe luna următoare a tot ceea ce nu s-a consumat! Ce avea înainte cu 4 euro? Mai nimic! Acum însă, telefonul a prins viaţă şi utilizatorul său este mult mai fericit. În concluzie, tot ceea ce trebuie să faceţi este să activaţi extraopţiunea dorită, să efectuaţi lunar o reîncărcare prepay şi să vorbiţi din plin!Ai cartelă? Vorbeşte mai mult pe telefon! publicat: 2013-12-02T17:20:13+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:36+03:00 by România Blog