Acum am cinci! dar încă mă descurc… © (Umor)

Umor: Acum am cinci! dar încă mă descurc… ©

Îmi amintesc când a intrat prima în casa mea. Toată ziua mă jucam cu ea, voiam să-i cunosc toate secretele!

Periodic îi dădeam îmbrăcămintea jos, îi făceam toaleta, apoi îi puneam îmbrăcăminte nouă! Asta ca să mă bucur de ea cât mai mult timp!

La scurt timp… iar am vrut ceva nou în dormitor şi cu această ocazie a mai apărut una! Lucrurile s-au complicat pentru că a trebuit să le învăţ efectiv pe fiecare în parte!

Din practică am constatat că partea de sus este banală şi uzuală, iar partea de jos este specială şi mult mai rar utilizată.

În scurt timp, pentru că am vrut modernism, am ajuns să am în dormitor… cinci!

Acum am cinci! dar încă mă descurc...

Îmi este destul de greu, dar încă mă descurc să le operez pe toate!

Au foarte multe toane: una e mai sensibilă şi trebuie să o iei uşor, alta nu lucrează decât dacă e ridicată, alta ca să facă treaba trebuie să-i dai două palme!

Dimineaţă mă trezesc cu una pe stânga şi alta pe dreapta! A devenit ceva normal la mine. Mi-e şi jenă să zic, dar câteodată chiar mă sui pe ele şi adorm aşa! Câteodată adorm chiar cu ele sus pe burta mea!

Am două pe care le folosesc zilnic, de mai multe ori pe zi! Pe celelalte două le folosesc mai rar, doar când vreau să mă răsfăţ! La a cincea apelez în special de sărbători!

Mă bucură faptul că şi soţia mea, deşi reticentă la început, a început să le accepte. Nu are încotro, trebuie să se obişnuiască cu ele! Vreo două chiar am văzut că îi sunt mai familiare şi le foloseşte cu drag şi ea.

O singură problemă avem: toate cinci, pe rând, atunci când ne este lumea mai dragă, atunci ne lasă cu ochii în soare! Dar nu avem ce face, mai durează până o să apară telecomenzi fără baterii…Acum am cinci! dar încă mă descurc… © (Umor) publicat: 2023-02-21T18:02:59+03:00, actualizat: 2023-02-21T18:15:14+03:00 by România Blog