Jocul pe mobil, un remediu antistres?

Este jocul un posibil remediu împotriva stresului ce a devenit principala problemă a vieţii noastre cotidiene? Este goana după jocuri noi o cale spre relaxare? Desigur, prin descoperirea de noi şi noi amuzamente finalitatea nu poate fi alta decât descătuşarea energiei acumulate la birou sau în câmpul muncii şi deconectarea creierului de la grijile şi problemele ce par a se înmulţi odată cu înaintarea în vârstă.

Avem noi însă la îndemână această soluţie antistres?

Analizând pe scurt evoluţia jocurilor putem constata cum în trecut jocurile se instalau uşor, erau mici şi joaca era accesibilă în câteva minute, însă treptat jocurile s-au mărit ajungând la mulţi giga, instalarea lor fiind de lungă durată, jocul fiind complicat şi adesea abandonat înainte de începere.

Ce ar fi de făcut în aceste condiţii în care timpul este o marfă tot mai rară? Piaţa jocurilor s-a reglat singură, o nouă formă a jocurilor s-a dezvoltat tocmai în acest sens, pentru a compensa nevoia de relaxare într-un timp tot mai scurt. Aţi ghicit, este vorba de jocurile pe mobil, forma de joacă cea mai accesibilă, scurtă, rapidă, cu acces instantaneu, fără obligaţii, fără costuri, fără instalare… şi lista poate continua.

Jocuri pe mobil Google Play

Aceste jocuri pline de culoare, însoţite de sunete plăcute şi de glume surprinzătoare pot fi soluţia gratuită şi la îndemână chiar şi pentru numai câteva minute de relaxare. Un zâmbet alungă nervii, supărarea şi stresul, un comentariu comic alături de colegi şi o scurtă competiţie vă pot scoate din monotonia activităţii, un joc plin de adrenalină şi o cafea vă pot face ca şi nou şi, deconectat de trecutul apropiat, vă veţi putea relua activităţile mai fresh ca niciodată.

Aveţi o fereastră în program? Nu pierdeţi timpul, un joc nou este întotdeauna pregătit în Google Play să vă ofere câteva momente de distracţie şi relaxare ca un real şi verificat remediu antistres!



Jocul pe mobil, un remediu antistres? publicat: 2021-08-16T08:32:45+03:00, actualizat: 2021-08-16T10:15:36+03:00 by România Blog