Utilitatea unui dezumidificator de aer pentru casele din România

Mai ales în sezonul rece, casele se pot confrunta cu probleme precum apariţia muceiagului, din cauza umezelii care apare pe pereţi. Ce se poate face pentru a elimina acest risc?

Există echipamente speciale care ajută la uscarea pereţilor. Dezumidificatorul este un astfel de aparat care ajută la uscarea pereţilor din spaţiile închise, indiferent că sunt case, depozite sau beciuri.

Un dezumidificator profesional, de exemplu un Trotec TTK 50S, are capacitatea de a reţine până la 18 L în fiecare zi. Acest aparat monitorizează umiditatea, are o funcţie specială care dezgheaţă automat, ceea ce duce la eliminarea mucegaiului, toate acestea cu un consum mic de energie electrică.

Alte caracteristici ale unui dezumidificator aer sunt următoarele: poate funcţiona la temperaturi de la 5 grade Celsius până la 35 grade Celsius. Atunci când se umple cuva cu apă, se opreşte automat, dar dacă i se ataşează un furtun extern, dezumidificatorul poate funcţiona continuu.

Casele din România pot combate problemele care apar în sezonul ploios cu echipamente performante, care usucă pereţii şi combat mucegaiul.


Utilitatea unui dezumidificator de aer pentru casele din România publicat: 2012-11-05T13:07:41+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:37+03:00 by România Blog