Tencuieli mecanizate

Tencuiala mecanizată

Tencuiala se poate aplica rapid cu ajutorul utilajelor pentru tencuieli mecanizate, atât pe bază de ciment, cât şi pe bază de ipsos.

Mod de aplicare

Se pontează suprafaţa de tencuit (pereţi, uşi, ferestre) cu colţari zincati de înaltă calitate. Se amorsează suprafeţele de beton cu betoncontact, se aplică o plasă din fibră de sticlă la întâlnirea dintre beton şi cărămidă pentu evitarea fisurilor. Se aplică materialul cu ajutorul maşinii de tencuit. Apoi se va nivela cu dreptarul tip H. După îndreptare se va rectifica planeitatea suprafeţei tencuielii cu un dreptar trapezoidal.

Tencuieli mecanizate – Avantaje

Cu tencuiala mecanizată creşte gradul de eficienţă, aplicarea este mai uşoară, se economiseşte timp, produsul este bine omogenizat iar materialul fiind ambalat la sac, reţeta produsului este aceeasi şi rezultatele sunt de o calitate mult mai bună, preţul manoperei este mai convenabil în raport cu tencuiala aplicată manual.

durata de aplicare foarte scurtă (în comparaţie cu metodele clasice) 150-200mp/10ore;

consumul redus de materiale;

– tencuiala mecanizată are granulaţie foarte fină;

– tencuiala mecanizată are posibilităţi multiple de finisare;

se usucă uniform;

– la tencuiala mecanizată, se realizează tencuiala şi finisajul dintr-un singur strat, un strat de tencuială mecanizata înlocuieşte 5 straturi tradiţionale pentru a ajunge la acelaşi finisaj (sprit, grund, tinci şi două straturi de glet);

– tencuiala mecanizată este mai fiabilă decât cea clasică.

Firmă tencuieli mecanizateTencuieli Mecanizate Forval

O soluţie pentru tencuieli mecanizate este oferită de firma SC Forval Construct SRL care deţine mai multe utilaje, are personal calificat cu experienţa de peste zece ani în domeniu, cu stagii în străinătate şi care efectuează lucrări de calitate ireproşabila cu garanţie !Tencuieli mecanizate publicat: 2011-08-06T22:14:36+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:38+03:00 by România Blog