Pensii şi ajutoare ilegale

Pensii şi ajutoare ilegale ?

Cu toţii ştim că ieşirea la pensie pe caz de boală sau obţinerea unui ajutor social era o afacere care se realiza relativ uşor cu intervenţii, internări, cu „sprijinul” medicilor şi nu numai …

Există surse de bani pentru pensii şi ajutoare sociale ?

Peste un milion de români beneficiază ilegal de pensii şi ajutoare sociale, iar dacă aceştia nu ar primi bani ar fi fonduri suficiente pentru a asigura „pensii decente”, apreciază ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

Cine ştia de această realitate ?   Toţi !

Avem peste un milion de oameni care în ţara asta iau pensii şi ajutoare sociale fără să aibă dreptul, şi tuturor ne-a plăcut să facem lucrul acesta. Şi cei care au luat banii, şi cei care au dat posibilitatea în mod ilegal ca aceste persoane să obţină acte de pensii şi ajutoare sociale, şi astăzi suntem supăraţi”, a spus Udrea într-o conferinţă de presă.

„Pensiile nu sunt corecte pentru că în 20 de ani au ajuns să profite de sistem peste un milion de oameni care nu aveau dreptul să primească aceşti bani. Când oamenii aceştia nu vor mai primi bani, vor fi destul de mulţi bani să primească o pensie decentă cei care cu adevărat au muncit şi au dreptul la pensie„, a mai spus ministrul, la conferinţa privind un contract de finanţare pentru modernizarea parcului Drumul Taberei (Moghioroş) din Bucureşti.

Şi totuşi nimeni, în 20 ani, nu a făcut nimic.  De ce ?

Toţi se descurcau şi nimeni nu verifica în mod corect.  Cu toate acestea ştiam cu toţii ce se întamplă. Unii se descurcau, alţii erau complici, alţii erau indiferenţi, alţii .. cinstiţi dar ignoranţi. Am stat linistiţi că nimeni nu ne bagă mâna în buzunarul personal însă realitatea era alta: exact asta se întampla !

Acum este prima dată când se spune adevărul !

Vom reuşi să lăsăm în urmă interesele, ignoranţa şi laşitatea ?


Pensii şi ajutoare ilegale publicat: 2011-09-02T09:57:19+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:38+03:00 by România Blog