Calculator ieftin şi bun

Calculator ieftin şi bun

Articolul se adresează celor care doresc un calculator nou, performant, în special pentru activităţi de birou (office) dar nu posedă resursele financiare necesare.

Daca aveţi un calculator învechit, depăşit, cu problemele următoare:
– procesor lent, cache mic
– memorie mică şi lentă
– adaptor video neperformant
– sloturi uzate şi lente …
atunci este timpul pentru un upgrade ieftin.

Upgrade calculator ieftin şi bun

Solutia de upgrade PC propusă este la 25% din preţul achiziţionării unui calculator complet şi va avea ca rezultat un calculator performant, de ultimă generaţie, la un preţ incredibil de mic !

Investiţia are perspectivă, noul calculator fiind compatibil cu orice componentă nouă şi extra performantă existentă pe piaţă !

Nu investiţi în componente noi dar neperformante compatibile cu placa de bază existentă veche, lentă şi depăşită pe care o aveţi !

Un singur argument expun:

O memorie nouă, în garanţie 5 ani, de 2 ori mai mare, de 4 ori mai rapidă, compatibilă cu orice sistem de ultimă oră, modern, costă tot atât cât o memorie tot noua dar depăşită, de 2 ori mai mică, de 4 ori mai lentă, compatibilă numai cu sisteme vechi, la un pas de defectare, pe cale de dispariţie …

Upgrade componente calculator:

Înlocuiţi numai 3 componente: placa de bază, microprocesorul şi memoria. Prin acest upgrade veţi pastra sursa, hard disk-ul şi dvdrw care nu vor afecta performanţele noului computer.

Performanţe componente noi:
– placă de bază compatibilă cu cele mai noi procesoare AM2 şi AM3 6 nuclee, FSB 1GHz, 2xDDR2 1066, 2xDDR3 1600, 10USB, video GeForce 7025 256Mb pixel shader 3.0, 4x SATAII 3,0 Gb/s, UCC, etc.
– procesor AM3, 2.8GHz, cache 1Mb, 32/64biti, cooler inclus
– memorie DDR3, 1333 MHz, capacitate 2GB

Componente calculatoare ieftine – Transport gratuit

Achitionaţi componentele cu factură, cu garanţie, la cele mai mici preţuri de pe piaţa şi cu transport gratuit prin curier oriunde în ţară !

>> Placa de baza >>

>> Memorie >>

>> Procesor >>

Pentru cumpărare componente ieftine calculator:

1. daţi click pe linkul de mai sus apoi
2. apasaţi butonul ADAUGĂ ÎN COŞ din pagina deschisă
3. Trimiteţi comanda.
4. Comanda soseşte prin curier, plata la livrare.

Achitionaţi componentele cu factură, cu garanţie 3 ani, la cel mai mic preţ de pe piaţa şi cu transport gratuit prin curier oriunde în ţară !

După cumparare reveniţi pentru partea spectaculoasă !

Procesorul este bun şi aşa însă ca prin magie poate fi DUBLAT !

– utilizând din bios functia UCC a plăcii (de aceea vă recomand EXACT linkurile de mai sus!) puteţi debloca din Bios (cu un Enter) procesorul şi veţi avea 2 !

Înainte: din fabrică este lockat ca Sempron, are 1 nucleu la 2800MHz, 1 Mb cache Level 2.

După deblocare: veţi avea 100% procesor Athlon II X2, 2 nuclee la 2800MHz, 2Mb cache Level 2 !!!

Sper să vă fie de folos acest „secret” care, pe lângă EXACT componentele din linkuri, vă vor ajuta să aveţi un computer nou, performant, rapid, de care foarte multă lume a fost mulţumită!


Calculator ieftin şi bun publicat: 2011-09-06T10:13:33+00:00, actualizat: 2017-01-03T09:08:54+00:00 by România Blog