Avocat român în Germania

În sprijinul românilor plecaţi din ţară şi care au întâmpinat evenimente neplăcute în Germania, dorim să înlesnim contactarea avocaţilor români, vorbitori de limbă română şi germană, pentru asistare şi reprezentare juridică în instanţele de judecată germane.

Pagina Avocaţilor vă prezintă avocaţi români ce profesează în Germania, membri ai barourilor şi asociaţiilor de avocaţi din Germania.

În caz de necesitate avocaţii români pot apela atât la servicile unor specialişti, ca de exemplu medici, detectivi particulari, experţi contabili, cât şi la serviciile oferite de partenerii de networking.

Ce infracţiuni pot fi soluţionate ?

Vă aflaţi în situaţia unui conflict sau a unui caz penal complex ?

– accesul fără drept la un sistem informatic
– modificarea, ştergerea sau deteriorarea de date informatice
– deţinerea fără drept de programe informatice
– punerea în circulaţie a unui instrument de plată electronică
– deţinerea de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică
– efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos prin utilizarea neautorizată de date de identificare
– infracţiuni contra vieţii (omucidere, lovire şi vătămare corporală)
– infracţiuni contra libertăţii persoanei (lipsirea de libertate, ameninţarea, şantajul)
– furt, tâlhărie, înşelăciune, delapidare, gestiune frauduloasă, etc.
– evaziune fiscală, spălare de bani, divulgarea secretului economic, etc.
– falsificare de monede sau alte valori, fals în înscrisuri, falsul intelectual, etc.
– infracţiuni din domeniul rutier (conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, etc.)

Doriţi să vă vizitaţi ruda aflată în arest preventiv / detenţie în Germania ?

Pentru asistenţă şi reprezentare juridică vă recomandăm avocaţii români din Germania:

Avocat Constantin Sperneac-Wolfer – Avocat român în Sinzheim (Baden-Baden), Germania.

Avocat Manuel Ludtke – Avocat român în Munchen, Bavaria, Germania.

Avocat Filimon Ana Maria – Avocat român în Munchen, Germania.

Avocat Karin Fazakas – Avocat român în Neubiberg, Germania.

Avocat Christian Leitmann – Avocat român în Heidelberg, Germania.

Avocat Johann Heinz – Avocat român în Stuttgart, Germania.

Avocat Gundo Spinner – Avocat român în Hamburg, Germania.

Avocat Peter Stephan Kertesz – Avocat român în Bad Nauheim, Germania.

Avocat român în Germania publicat: 2012-01-09T16:44:10+00:00, actualizat: 2016-05-31T19:48:28+00:00 by România Blog

5 comentarii

 1. Diana spune:

  Bună ziua. Am avea şi noi nevoie de ajutorul unui avocat care vorbeşte limba română. Suntem în Germania de 2 ani şi ne confruntăm cu diverse probleme. Azi a venit un recuperator să facem o rată pt. o asigurare AOK. Ce nu întelegem e de ce a venit aşa mult de plată. Din iulie 2014 şi până în noiembrie 2014 a venit de plata 3200 euro. De ce? Dacă poate cineva să ne ajute rugăm să ne contacteze. Mulţumim.

 2. El Mounawar Nicoleta spune:

  Buna ziua, sunt româncă, locuiesc în Dusseldorf şi am nevoie de ajutorul dumneavoastră daca se poate. Vreau să îmi scrieţi în germană o declaraţie precum eu sunt de acord să semneze fostul meu soţ pentru mine la paşaport pentru fiul meu minor sa fac un pasaport în România şi trebuie în germană. A zis notarul să o fac eu, exemplar este pe net în limba română dar trebuie în germană. Mă puteţi ajuta?

 3. Pinciu Dorina spune:

  Bună ziua, am şi eu o problemă, vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns.
  Am primit acasă prin poştă de la Waldorf Frommer o amendă (despăgubire de producător) că am vizionat filme printr-un program românesc, amenda este de 915 Eur. În plus îmi impun să trimit Unterlassungerklarung cu semnătura mea. O parte din bani i-am dat dar nu înţeleg de ce mai vor declaraţia respectivă. Trebuie să trimit această declaraţie?
  Angebot zum Abschluss eines Unterlassungvertrages… ştiţi cumva ce înseamnă şi la ce se referă? că asta trebuie să o trimit la ei cu semnătura mea. Nu cred că este în regulă să trimit semnătura mea. Aştept răspuns. Mulţumesc anticipat!

 4. Gheorghe spune:

  Buna ziua, am rugamintea daca puteti sa imi spuneti ce sa fac adica vreau un ajutor mare. Sunt stabilit in Germania in Mutterstadt cod 67112 in fußgönheimerstr. nr. 61 de aproape 4 ani. Am ajuns aici prin unchii mei dar nu mi-am dat seama ce se va intampla unchii mei aduce oameni in Germania le ia comision 5-6 mii de euro santem munciti la el ca isi face o cladire in spatele casei din strada sia facut si fantana tot cu noi stateam in chirie un an un an si doua luni pana se platea comisionul de 500 +300 chiria adica kalt miete si dupa asta cauta sa ne departeze sa aduca alti oameni noi. Intre timp persoanele care isi aducea sotiile matusa mea le manipula in asa fel de se despartea de soti cazul in care un coleg ia luat sotia si a insurat pe feciorul ei si a fugit deacolo tot din cauza ei acuma este cazul meu asa am cazut si eu victima sotia mea ma parasit si se iubeste cu fratele matusii mele dar eu cum am ajuns sa dus matusa cu sotia si copii la politie sa spuna ca eu ii bat ca sant rau ca tot timpul sant agresiv si nu au liniste cu mine toate numai mnciuni adevarul ca mam certat cu sotia si fica de 17 ani acuma pentru ca tot timpul sotia statea numai la matusa si eu lucrez intro spalatorrie chimica de cinsterne aici aproape de mutterstadt si trebuia sa muncesc zilnic 10 ore si a avut timpul sa imi pregateasca despartirea in cazul ficei celei mari de la 15 ani umbla cu baieti si mia venit in casa cu un prieten si au stat in pat impreuna 2saptamani fapt care ma durea inima de ceea ce facea si iam reprosat in dese cazuri ca nui bun si e pacat ea cand un prieten cand altul nu e bine ce face si acuma de la politie mi sa dat 10 zile ca nu am voie in casa si de la tribunalul din ludwigshafen am 6 luni ca nu am voie in casa acuma sotia vine seara de seara tarziu copii stand in casa si mia zis un prieten ca mia vazut sotia ca se saruta cu fratele lui matusa in fata la rewe langa masina. Ce sa fac va rog ca am patru copii cu ea 2 baieti 16 si 14 ani si doua fete 17 si 7 ani ce trebuie sa fac ca eu platesc chiria pe acea locuinta in jur de 700 euro si acuma stau la un coleg ssi mai platesc inca 300 euro plus mancarea mea si spalarea si mbracarea si toate celelalte eu am interdictie nici cu un membru al familiei sa nu ii contactez nici sms nici telefon si distanta de 100 metri intre mine si ei. Eu am adunat multe lucruri cumparate noi si acuma am numai cateva haine si incaltari restul sant acolo eu sunt un om ce merg la biserica la manheim biserica ortodoxa romana si sunt nefumato antialcoolic antifemei de ani buni. Ajutati-ma ce sa fac vreau un avocat sa declar toate astea pentru ca eu cu sotia a fost intre noi cearta numai din gura iam zis celelalte ce au spus ele sunt minciuni. Multumesc mult, va doresc o zi buna si va rog ajutati-ma ce pot face daca plec din Germania pierd totul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *