Chitanţe personalizate Braşov

Dimineaţa, se făcea ca păşeam agale pe scările blocului în care stau şi parcă nicicum n-aveam chef să ies din casa însă serviciul este servici şi orarul trebuie respectat, ce să fac dacă nu mi-a plăcut antreprenoriatul, economia ţării şi n-am vrut să mă fac patron? :) Şi cum ziceam, înainte să ies din bloc mă abordează o tanti de la asociaţia blocului şi mă roagă frumos să îi caut o firmă serioasă care produce chitante personalizate cu fond rulment pentru asociaţiile de proprietari pentru că ar vrea să schimbe modelul de chitanţe ce-l are cu aşa ceva. Eu unul, n-am auzit de chestia asta pentru că nu le am, însă l-am sunat pe George amicul meu care deţine o firmă şi care ştiu că-mi povestise el cândva de o firmă din Braşov de la care el comandă Tipizate personalizate.

Tipizate-personalizate

Da, gata, mi-a adus aminte! La o simplă căutare pe internet după Facturi personalizate, am găsit site-ul www.FacturiPersonalizate.ro în prima pagină Google şi nu mi-a fost deloc greu să-mi fac o părere despre firmă, despre site, cât şi despre personalul angajat deoarece n-am ezitat să-i sun căci doream nişte informaţii suplimentare pe care să le ofer doamnei de la asociaţie. Am rămas plăcut surprins să aflu că ei sunt producători independenţi, nu agenţie sau vreo firmă reseller ori intermediari, iar timpul de execuţie în astfel de cazuri se scurtează considerabil, mai ales că firma este din Braşov şi voi alege să primesc coletul prin curier.

Facturi-personalizate

Surprins am rămas să văd şi gama variată de produse, de formulare tipizate ce le poate realiza pe hârtie autocopiativă sau hârtie normală, iar preţurile sunt chiar de la excelent la foarte bune. Calitatea? Fără cuvinte, doamna de la asociaţie mi-a mulţumit că am facut o asemenea alegere şi pe viitor deja ştie cu cine va colabora. Când vine vorba despre tipizate personalizate, facturi, chitanţe, monetare, avize, CMR-uri ori alte formulare tipizate, vă recomand să bateţi palma cu cei de la FacturiPersonalizate.ro şi nu o să vă pară rău în niciun moment de alegerea făcută.



Chitanţe personalizate Braşov publicat: 2015-03-18T06:59:06+03:00, actualizat: 2020-02-16T18:10:35+03:00 by România Blog